banner221

Vali Pehlivan, sosyal medya ve imaj yönetimi eğitimine katıldı

BAYBURT (AA) - Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, kamu personelinin sosyal medya kullanımı ve imaj yönetimi eğitimine katıldı.Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Teknik Destek Programı kapsamında...

Vali Pehlivan, sosyal medya ve imaj yönetimi eğitimine katıldı

BAYBURT (AA) - Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, kamu personelinin sosyal medya kullanımı ve imaj yönetimi eğitimine katıldı.

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Teknik Destek Programı kapsamında hazırlanan eğitimde konuşan Vali Pehlivan, sosyal medya kullanımının yaygınlaşmasıyla iletişimin farklı boyutlar kazandığını söyledi.

Teknolojik iletişim olanaklarının çeşitlenmesiyle kişiler arasında iletişim kazalarının arttığına işaret eden Vali Pehlivan, şunları kaydetti:

"Cümleleri ve kelimeleri kısaltan bir internet dili oluştu. Olumlu şeyleri duyurmak için çaba sarf edilirken olumsuz algıya dayalı değerlendirmeler daha çabuk yayılır bir hal aldı. Kamu birimleri olarak doğru bilgi paylaşımını sağlamak adına kurumsal web sayfalarını veya sosyal medyayı gerektiği şekilde kullanmak önem arz ediyor. Bu vasıtaların iletişim maksadıyla kullanılmasının bir seviyesinin ve standardının olması gerekiyor."

Pehlivan, Bayburt ile ilgili tanıtım planlamalarının önemli bir ayağında da sosyal medyanın oluşturduğuna dikkati çekti.

Toplantıya, Tarım ve Orman İl Müdürü Abdulkadir Karabulut , Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hakan Bilgiç, KUDAKA Bayburt Yatırım Destek Ofisi Bölgesel Kalkınma Uzmanı Lokman Altunbilek de katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER