Yerel seçime doğru

BOLU (AA) - AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Fatih Metin, kendisine destek vermek amacıyla Bolu'ya gelen ve özel bir televizyon kanalında düzenlenen yemek yarışmasının jüri başkanlığını yapan usta şef Mehmet Yalçınkaya ile esnafları...

Yerel seçime doğru

BOLU (AA) - AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Fatih Metin, kendisine destek vermek amacıyla Bolu'ya gelen ve özel bir televizyon kanalında düzenlenen yemek yarışmasının jüri başkanlığını yapan usta şef Mehmet Yalçınkaya ile esnafları ziyaret etti.

Metin'e destek vermek üzere Bolu’ya gelen Yalçınkaya, Metin ve partililerle birlikte pazar yerinde ve İzzet Baysal Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Metin'in gün içinde gerçekleştirdiği ziyaretlere iştirak eden Yalçınkaya, daha sonra bir otelin mutfağına girerek, Metin ve beraberindekiler için özel bir menü hazırladı.

AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Fatih Metin, otelde gerçekleşen etkinlikte yaptığı konuşmada, aşçılar diyarı Bolu’ya bir gastronomi merkezi kurmayı hedeflediklerini ifade ederek, "Bir aşçı torunu olarak, en büyük hayallerimden bir tanesi Bolu’nun gastronomi merkezi olmasıdır. Ama sadece Bolu’da, Türkiye’de değil dünyada gastronomi merkezi olma hedefine ilişkin bir hayaldir. İnşallah bunu başaracağız." şeklinde konuştu.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER