Yeşilyurt'ta yemekler yaşlı ve engellilerin sofralarına kadar taşınıyor

TOKAT (AA) - Yeşilyurt Kaymakamlığınca başlatılan uygulama kapsamında mağdur yaşlı ve engelli vatandaşların adreslerine sıcak yemek götürülüyor.Kaymakam Muhammed Sait Baytok, beraberindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü...

Yeşilyurt'ta yemekler yaşlı ve engellilerin sofralarına kadar taşınıyor

TOKAT (AA) - Yeşilyurt Kaymakamlığınca başlatılan uygulama kapsamında mağdur yaşlı ve engelli vatandaşların adreslerine sıcak yemek götürülüyor.

Kaymakam Muhammed Sait Baytok, beraberindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Kemal Daldal ile hizmet alan vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Batok, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada uygulamayı ramazan ayı öncesine planladıklarını belirterek, "Yemeğini yapamayan genç, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın ramazan ayı boyunca ve ramazandan sonra bir yıl boyunca yemeklerini biz vereceğiz. Hem merkezde hem de köylerimizdeki vatandaşlara sıcak yemekleri evlerine kadar ulaştırıyoruz." dedi.

Yaptıkları projelerle sosyal devlet anlayışını yansıtmaya çalıştıklarını ifade eden Baytok, "Devlet olarak tüm kurumlarımızla vatandaşın yanında olduğumuzu hissettirmek amacındayız. İnşallah bundan sonra yine bu tarz projeleri yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

İlçe genelinde başlatılan uygulama kapsamında 54 yaşlı ve engelli vatandaşa hizmet verildiği öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER