41 Yıllık Yazı İşleri Müdürüne Veda Yemeği

Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel’e veda yemeği düzenlendi.

41 Yıllık Yazı İşleri Müdürüne Veda Yemeği

        Bafra Kaymakamlığı tarafından Bafra Öğretmenevi’nde verilen yemeğe; Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Bafra ilçe Jandarma Komutan Vekili Üsteğmen Hakan Arıkan, Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Şubesi Müdürü Yakup Tulum, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Bafra ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, Bafra ilçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Bafra 75 Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, Bafra Gıda tarım Hayvancılık ilçe Müdürü Ahmet Dursun, Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Bafra Nüfus Müdürü Mehmet Ali Temiz, Bafra Mal Müdürü Tuğrul Naki Güner, Bafra Muhtarlar Derneği         Başkanı Salih Zeki Nayır, Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği başkanı Altınova Gazetesi imtiyaz Sahibi Bilal Mürtezaoğlu, daire amirleri, basın mensupları, oda başkanları ve muhtarlar katıldı.
     Bafra Kaymakamlığında 41 yıl görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Necmettin Özel’e Bafra Belediye Başkan vekili İsmail Kurt ve oda başkanları plaket verdi.
     Necmettin Özel, yaptığı konuşmada duygulu anlar yaşadı. Onuruna verilen yemeğe katılan ve herkese teşekkür eden Necmettin Özel,” Emekliye ayrıldığım bu günde beni yalnız bırakmayan siz değerli dostlarıma çok teşekkür ederim. Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü olarak 41 yıl çalıştım. Bu sürede görevini en iyi şekilde yerine getirme gayretinde oldum. Siz değerli dostlarımı hiçbir zaman unutmayacağım” dedi.
      Bafra Kaymakamı Halis Arslan da yaptığı konuşmada,” Çalışkan bir mesai arkadaşlarımızdan ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Ken disine emeklilik hayatında başarılar dilerim” diye konuştu.
         NAMIK AZGIN  

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2016, 11:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
AYŞE  EDİNSEL
AYŞE EDİNSEL - 8 yıl Önce

babacığım seninle gurur duyduk gurur duymaya devam edeceğiz

Hayrettin  istanbullu
Hayrettin istanbullu - 8 yıl Önce

allaha herkeze böyle emeklilik nasip etsin ne mutlu

hüseyin  yaver
hüseyin yaver - 8 yıl Önce

gerçekten kral müdür yolu açık olsun

bafra  çalışanları
bafra çalışanları - 8 yıl Önce

müdürümüz seni çok arıyoruz

SELAMİ   TURPLUK
SELAMİ TURPLUK - 8 yıl Önce

bu gün hükümet konaği çok üzgündü bu arada birde telaş vardi gördünüzmü

H.KONAĞI  ÇALIŞANLARI
H.KONAĞI ÇALIŞANLARI - 8 yıl Önce

müdürüm nerdesin özledik

SIRADAKİ HABER