AŞÇI ÇIRAKLARININ İKİNCİ YEMEĞİ İLGİ GÖRDÜ

Bafra Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından Bafra Belediyesi Aşevinde, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve eşi Şükriye Şahin, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Halk Eğitim Müdürü Yalçın Ak ve Müdür Yardımcılarına düzenlenen aşçı yardımcılığı kursunun ikinci yemeği ilgi gördü.

 AŞÇI ÇIRAKLARININ İKİNCİ YEMEĞİ İLGİ GÖRDÜ

      Bafra Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan aşçılık kursunu, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, eşi Şükriye Şahin, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Halk Eğitim Müdürü Yalçın Ak ve Müdür Yardımcıları ziyaret etti.

      Misafirler, kursiyerler tarafından hazırlanan yemeklere not verdi, ardından ikram edilen yemeklerden yedi. 

      Bafra İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak,"2013-2014 Eğitim Öğretim döneminde, Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak, bu zamana kadar 655 kurs açmış bulunuyoruz. Bu kurslarımıza; 5 bin 188 erkek, 6 bin 192'si kadın olmak üzere toplam 11 bin 380 kursiyer müracaat ederek eğitim almıştır. Bu kursiyerler içerisinde, sertifika alanlara baktığımızda, 3 bin 482 erkek, 3 bin 841 kadın olmak üzere toplam 7 bin 323 kursiyerimizde kursları başarı ile bitirerek, sertifika sahipleri olmuşlardır. Açmış olduğumuz 655 kursun 8'i aşçılık kursu ile ilgili, aşçılık kurslarımızda bu zamana kadar toplam, 171 kişi devam etmiş, bunun 17'si erkek, 154'ü kadın kursiyerdir. Aşçılık kurslarımızdan da, 3 erkek, 115'i kadın olmak üzere, toplam 118 kişi kursu başarı ile bitirerek, sertifika almıştır. Aşçılık kurslarımızdan iki tanesi devam etmektedir. Bu kurslarımızda önümüzdeki hafta içerisinde sona erecek. Bu kurslardan da yaklaşık, 53 kursiyerimiz, sertifika almaya hak kazanacaktır. İnsanlara faydalı olma adına, meslek edindirmek adına kurs açma çalışmalarımız devam etmektedir. Aşçılık kursundaki bu akşam ki; yemek programı için herkese teşekkür ediyorum. Kurslarımızın devamını getireceğiz" dedi.

          NAMIK AZGIN         

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER