Basketbol Türkiye Şampiyonası Bafra'da Başladı

Bafra ilçesinde, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından organize edilen İşitme Engelliler Türkiye Basketbol Şampiyonası Bafra'da başladı.

Basketbol Türkiye Şampiyonası Bafra'da Başladı

        Bafra Kapalı Spor Salonunda 1 Haziran-6 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılacak şampiyonada mücadele edecek takımların fikstür çekimleri ve gerekli açıklamalar Bafra Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda yapıldı. 

         İşitme Engelliler Federasyonu Temsilcisi Serdar Güler,  Bafra İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Osman Şenocak, İşitme Engelliler Basketbol Milli Takım Antrenörlerinden Ali İhsan İlci, ve Bafra  Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Sinan Oğulluk ile turnuvada mücadele edecek takımların antrenör, idareci ve oyuncularının katıldığı kura ve fikstür çekilişi gerçekleştirildi.
        Bafra işitme Engelliler Spor Kulübü, 2. Başkanı ve Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Temsilcisi Serdar Güler, "Türkiye'de ilk defa bir ilçede, Türkiye şampiyonası yapıyoruz. Bafra Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştireceğimiz İşitme Engelliler Türkiye Basketbol Şampiyonasına 8 kulüp, 120 sporcu ile katılıyor. Şampiyonaya Adıyaman, Eskişehir, İzmir-Bornova, Tekirdağ-Çorlu, Gaziantep, Kayseri, Ankara –Sincan ve Denizli'de bulunan İşitme Engelliler takımlarımız katılıyor. Dereceye giren kulüplere Kupa ve plaket takdim edilecek" dedi. 
         Önce takımlar için 2'şer adet A ve B Grupları oluşturuldu. Daha sonra alfabetik sıraya göre ilk kurayı  Adıyaman ve sırasıyla Denizli, Eskişehir ve Kayseri takımları çektiler.

         A Grubu 
1-Adıyaman 
2-Kayseri
3-Bornova
4-Çorlu 

         B –Grubu
1-Denizli
2-Eskişehir
3-Gaziantep
4-Eskişehir

                  NAMIK AZGIN   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER