BAFRA ÇETİNKAYALILAR DERNEĞİ FESHANE’NİN GÖZDESİ OLDU

SAMKON tarafından İstanbul Feshane Uluslararası Fuar ve Kültür Merkezinde bu yıl 8’incisi düzenlenen ‘8.Geleneksel Samsun Günleri’ fuarının gözdesi Bafra Çetinkaya Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneği oldu.

BAFRA ÇETİNKAYALILAR DERNEĞİ FESHANE’NİN GÖZDESİ OLDU

      Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından İstanbul Feshane Uluslararası Fuar ve Kültür Merkezi’nde bu yıl 8’incisi düzenlenen ‘8.Geleneksel Samsun Günleri’ fuarı görkemli bir törenle kapılarını açtı.

     Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Kaya Aşcı, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve bürokrat ile İstanbul’da yaşayan Samsunluların yoğun katılım gösterdiği fuarda en çok ilgi gören stantların başında Bafra Çetinkaya Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneği yer alıyor.

                                 5 BİN KİŞİYE ETLİ PİLAV DAĞITILDI

       8.Geleneksel Samsun Günlerini gezen vatandaşlara etli pilav dağıtıldı. Pilav ikramına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

        Birlik ve beraberliğe vurgu yapan İstanbul Bafra Çetinkaya Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneği başkanı Ahmet Çelik, bu yıl 8’incisi düzenlenen ‘8.Geleneksel Samsun Günlerine katılımın yoğun olmasından dolayı memnun olduğunu ve derneklerine destek verenlere teşekkür etti.  

            NAMIK AZGIN 

            

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2015, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER