BAFRA DERNEKLER FEDERASYONU BADEF'TEN POLİSLERİMİZE ANLAMLI ZİYARET

BADEF Bafra Dernekleri olarak Bayrampaşa Çevik Kuvvet Müdürlüğüne anlamlı ziyaret yapıldı.

BAFRA DERNEKLER FEDERASYONU  BADEF'TEN  POLİSLERİMİZE ANLAMLI ZİYARET

 BADEF Bafra Dernekleri olarak Bayrampaşa Çevik Kuvvet Müdürlüğüne anlamlı ziyaret yapıldı. BADEF Genel Başkanı Mustafa HACIOĞLU ziyaret sırasında yaptığı açıklamada “Son günlerde şiddetini her geçen gün artan hain terör saldırılarının amacı belli. Birliğimiz ve Beraberliğimiz bazı dış güçler tarafından bozmak isteniyor, yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımız da birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışılarak bir iç savaş ortamı verilmeye çalışılıyor. Şunu herkes çok iyi bilsin ve anlasın, hain saldırılar kardeşliğimizi asla zayıflatmayacaktır. Aksine Millet olarak birbirimize daha da sıkı vede içten sarılacağız. Çünkü bu duruş bizim asil kanımızda mevcuttur.

Bizlere düşen en önemli görev Bayrağımıza sahip çıkmak, Devletimizin yanında olmaktır. Polisimizin, Askerimizin yanında olmaktır. Bu zorlu geçiş sürecinde Millet olarak gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha tüm dünyaya bunu göstereceğiz. Şunu da unutmayalım ki, Türk Milleti tarihi boyunca birliği sayesinde bütün engelleri aşmıştır.

Milletimizin bağımsız ve bölünmez bütünlüğünü yıkmaya çalışan şer odaklar hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır. Bizler Polisimizin yanındayız.” Dedi.






Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2016, 17:51

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER