BAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN ,” ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN HAKLARINI ÖDEMEK ASLA MÜMKÜN DEĞİLDİR’’

Bafra Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından şehit ailelerine ve gazilere, Bafra Öğretmenevinde birlik beraberlik iftar yemeği düzenlendi.

BAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN ,” ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN HAKLARINI ÖDEMEK ASLA MÜMKÜN DEĞİLDİR’’

       Bafra Müftülüğü Tasavvuf Müziği saz heyetinin ilahileri ile başlayan program akşam ezanın okunması ile oruçlar açıldı.

      Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve diğer yetkililer ayrı ayrı şehit aileleri ve gazilerin masasında oturarak hem iftar açtılar hem de isteklerini dinlediler.

      Bafra Öğretmenevinin etrafı ve masaların üstü Türk bayrakları ile donatıldı.İftar yemeğinin ardından Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer gelen davetlilere iftar yemeğine katıldıklarından dolayı teşekkür etti.
       Bafra Kaymakamı Halis Arslan ise,’’Bu akşamki iftar yemeği ayrıca birlik ve beraberliğimizin pekiştiğini görmemiz açısından çok güzel oldu. Hepimiz biliyoruz ki kutsal topraklarımız uğruna canını veren şehitlerimiz, vatan, can ve namus gibi kavramları canı pahasına koruyan ve bu uğurda şehit olan aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Vefanın, sadakatin, millet ve vatan sevgisinin temsilcileri olan şehit ve gazilerimizin haklarını ödemek asla mümkün değildir’’dedi.
      Kıbrıs Gazisi Mehmet Yüksel tarafından okunan ‘’Albayrak Altında Birlik Olalım’’ şiiri duygusal anlara neden oldu.
     Bafra Müftüsü İsmail Çiçek’in duası ile program sona erdi.Programın sonunda ise Bafra Kaymakamı Halis Arslan şehit ailelerin çocuklarına çeşitli hediyeler takdim etti.
     İftar yemeğine; Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Garnizon Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer ve mütevelli heyeti, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra ilçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Bafra Gıda Tarım Hayvancılık ilçe Müdürü Ahmet Dursun, Bafra Mal Müdürü Tuğrul Naki Güner, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır, Şehit ve Gazi Dernek Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

               NAMIK AZGIN 

 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2015, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER