BAŞKAN YILMAZ,’İFTARDA 3 BİN 500 TERMELİ'Yİ AĞIRLADI’

Samsun Büyükşehir Belediyesi, geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında Terme halkıyla buluştu. Cumhuriyet Meydanı’na sığmayan Termeliler, cadde ve sokaklara taştı.

BAŞKAN YILMAZ,’İFTARDA 3 BİN 500 TERMELİ'Yİ AĞIRLADI’

        İftar programına gösterilen yoğun ilgi Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı mutlu etti. Başkan Yılmaz, masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla tokalaşıp ayaküstü sohbet etti.

       Terme Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Samsun Büyükşehir Belediyesi iftarına AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Fuat Köktaş ve Hasan Basri Kurt, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Terme Kaymakamı İlyas Gün, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, belediye meclis üyeleri, İl ve İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimleri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, teşkilat üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda ilçe vatandaş katıldı.
                   ‘GİTTİĞİMİZ HER YERDE BU GÜZELLİKLERİ YAŞIYORUZ’
        Termeliler tarafından sevgiyle karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,  gittikleri her ilçedeki iftar programa yüksek katılım olduğunu belirterek, herkese teşekkür etti.

        Termelileri meydanı gül bahçesine çevirdiğini ifade eden Başkan Yılmaz, ‘’Bizleri yoğun katılımınızla sevindirdiniz. Herkesin evinde oruç açacak bir tas yemeği varken bizimle birlikte olmanız, çok değerli ve çok anlamlı. Burayı evinize tercih ettiniz. Allah hepinizden razı olsun. Ramazan da böyle anlamlaşıyor ve güzelleşiyor. O bakımdan çok mutlu oldum. Gittiğimiz her yerde bu güzellikleri yaşıyoruz. Bu akşam çok mutlu ettiniz. Rabbim Ramazan akşamı ettiniz duaların hepsini kabul etsin. Allah günahlarımızı affetsin" ifadelerini kullandı.
                   BAŞKAN YILMAZ TERMELİLER TARAFINDA UĞURLANDI
          Akşam namazının ardından Terme Kaymakamı İlyas Gün, milletvekilleri ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a çay ocağında çay ikram etti. Vatandaşlarla çay sohbeti yapan Başkan Yılmaz, daha sonra da ilçeden uğurlandı.
            Köksal ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2015, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER