Bafra Protokolü ve Halk Bayramlaştı

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, ilçe protokolü ile Bafra Adnan Menderes Parkında bulunan Cafe’de, bir araya gelerek bayramlaştı.

Bafra Protokolü ve Halk Bayramlaştı

     Bayramlaşmada protokol ile vatandaşlar bir araya gelirken, katılımın yüksek olması dikkat çekti.

BAFRA İLÇE PROTOKOLÜNÜN BAYRAMLAŞMASI ADNAN MENDERES PARKINDA GERÇEKLEŞTİ

    Bayramlaşmaya; Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Garnizon komutan ve Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Serkan Savaş, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Jandarma Komutan vekili Üsteğmen Volkan Yıldırım, Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel, Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Gıda Tarım Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet Dursun, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi Başkanı Ünal Bandır, Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Bafra 75.Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Osman Şenocak, siyasi parti temsilcileri, Mesleki oda ve dernek başkanları, muhtarlar, resmi kurumların müdür ve amirleri,  Bafra 75.Yıl Huzurevi sakinleri ve vatandaşlar katıldı. 

    Yapılan bayramlaşma töreninden sonra ilçe protokolü Bafra Devlet hastanesini ziyaret etti.
    Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, bayramların küskünlerin barıştığı,sevenlerin bir araya geldiği günler olduğunu belirterek,” “Bayramlar toplumun her kesiminin bir araya geldiği çok önemli ve mübarek günlerdir. Biz zengin fakir ayırımı yapmadan, konumuna, statüsüne bakmadan halkımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bunu sadece bayramlara ait bir davranış olarak görmeden her gün yapıyoruz. Bugün burada ki birlikteliğimizde Biz Bafra olarak büyük bir aileyiz anlayışının en güzel örneğidir. Bafra’mız tüm unsurları ile bir ve beraberdir. Halkımızın hizmetinde olmaya devam ediyoruz’’dedi.

     Bafra Kaymakamı Halis Arslan ise,"Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği; birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı, yardımlaşma ve dayanışmanın canlı tutulduğu müstesna günlerdir. Böyle önemli günler, bizleri bir arada tutan değerlerimizi korumak, yaşatmak ve bu değerleri gelecek kuşaklara aktarmak için fırsat olarak değerlendirilmelidir. Ramazan Bayramı’nı idrak ederken, tüm mesai arkadaşlarımın, çok muhterem Bafralı hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramlarını kutlar; işlerinde bolluk, bereket; yuvalarında sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim” diye konuştu. 

     Bayramlaşmanın ardından Bafra Protokolü, Bafra ilçesinde bulunan bazı resmi kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

         NAMIK AZGIN 






 

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2015, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER