BAFRA TSO’ DAN AYAKKABI YARDIMI

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (Bafra TSO) tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği katkılarıyla Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs Merkez ve Köy ilkokullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı yardımı yapıldı.

BAFRA TSO’ DAN AYAKKABI YARDIMI

 Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (Bafra TSO) tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği katkılarıyla Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs Merkez ve Köy ilkokullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı yardımı yapıldı. Ayakkabılar Okul yönetimleri tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.
Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar“ Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitime katkı amacı ile bu yıl Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs ilçelerini kapsayan toplam 32 merkez ve köy ilkokuluna ve Alaçam,Yakakent ve 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine ihtiyaç sahibi 710 öğrenciye ulaştırılmak üzere ayakkabı- bot yardımında bulunduk.’’ dedi
Öğrencilerimizin her türlü desteği hak ettiğini belirten Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ‘’Eğitime destek amacıyla ayakkabıları ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın maddi imkansızlıklarını ve ihtiyaçlarını elimizden geldiğince karşılamak istedik. ‘’ dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2016, 10:16

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER