Bafra TSO’ya TSO ISO 9001:2015 Kalite Belgesi

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (Bafra TSO) İSO 9001–2015 Kalite Yönetimi Sistemi Standardına Bölgede geçiş yapan tek, Türkiye’de geçen yapan ilk Odalar arasında yer aldı.

Bafra TSO’ya TSO ISO 9001:2015 Kalite Belgesi

           Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (Bafra TSO) İSO 9001–2015 Kalite Yönetimi Sistemi Standardına Bölgede geçiş yapan tek, Türkiye’de geçen yapan ilk Odalar arasında yer aldı.

Bafra TSO 19.10.2016 tarihinde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirilen belge geçiş denetimini başarıyla tamamlayarak İSO 9001–2015 kalite belgesini almaya hak kazandı ve belge yapılan törenle takdim edildi.

Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent ilçelerinde bulunan üyelerine en iyi ve kaliteli hizmeti vermeyi amaçlayan Bafra TSO; ISO 9001-2015 kalite belgesi için Türk Standartları Enstitüsü Samsun Belgelendirme Müdürü Erol Kaygı ve İSO Baştetkik görevlisi Yasin Duru tarafından yapılan geçiş denetimi neticesinde İSO 9001–2015 kalite belgesini almaya hak kazanan Odamıza Belgesi yapılan tören ile takdim edildi.

Belge töreninde açıklamada bulunan TSE Samsun Belgelendirme Müdürü Erol Kaygı “ Bulunduğumuz ortamlarda her geldiğimizde ekibinizle beraber yönetimi işin başında gördük. Başarı için bu durum çok önemlidir. Bu gerçekten harika bir örnek. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak sizlerle çalışmış olmaktan her zaman gurur duyduk. Bulunduğumuz ortamlarda Odanızı örnek gösterdik. Bizim Hinterlantımızda ilk, Türkiyede ilk odalar arasında yer olarak ISO 9001 2015 standardına geçiş sağladı. Kalite Yönetim sistem Belgesini Bafra Ticaret ve Sanayi Odasına Takdim etmekten mutluluk duyuyorum” dedi.

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ise “Bu Belgeyi almakta bize destek veren Yönetim Kurulumuz, Meclisimiz ve Personelimize çok teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz ilk günden beri Bafra Ticaret ve Sanayi Odasını bulunduğumuz seviyeden daha üst seviyeye taşımak için elimizden gelen mücadeleyi vermeye çalıştık. Yönetim Kurulumuz bu işin her aşamasında görev aldılar. Bundan sonraki süreçte adımlarımızı daha güçlü ve yukarı atarak Odamızı farklı platformlarda temsil etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Yapılan belge törenine TSE Samsun Belgelendirme Müdürü Erol Kaygı ve İSO Baştetkik görevlisi Yasin Duru ile Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Mustafa Tokur, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kenan Kalay Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Süzen, Coşkun Atasoy, Tayfun Erduran, Oda Genel Sekreteri Talip Şahin ile Genel Sekreter Yardımcısı ve Kalite ve Akreditasyon temsilcisi Ayhan Avcı katıldı.




 



Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2016, 16:17

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER