BAFRA’DA MADENİ SANATKÂRLAR İFTARDA BULUŞTU

Bafra Madeni Sanatkârlar Odası tarafından üyelerine iftar yemeği programı düzenlendi.

BAFRA’DA MADENİ SANATKÂRLAR İFTARDA BULUŞTU

      Bafra Madeni Sanatkârlar Odası tarafından odanın düğün salonunda verilen iftar yemeği ilgi gördü. Organize edilen iftar yemeğinde 600 kişiye ikramda bulunuldu.

      BAFRA MADENİ SANATKÂRLAR ODASINDAN ÜYELERİNE VE ESNAFLARA BİRLİK-BERABERLİK İFTARI VERİLDİ

    Bafra Madeni Sanatkârlar Odası tarafından oda düğün salonunda üyelerine ve Bafra içinde bulunan esnaflara yönelik iftar yemeği verildi.
İftar yemeğinde Bafra Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Hurşit Tulum ve yönetim kurulu üyeleri esnaflarla tek tek ilgilendiler.

     İftar yemeğine Bafra Madeni Sanatkârlar Odası üyeleri yoğun ilgi gösterirken, salona sığmayanlar için Madeni Sanatkârlar Odasının çevresine de masa kuruldu.  Misafirleri kapı girişinde karşılayan Bafra Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Hurşit Tulum ve yönetim kurulu üyeleri, insanlarla tek tek tokalaştı.

     Bafra ilçesinde görev yapan din görevlilerinin okudukları Kur’an-ı Kerim ve ilahiler eşliğinde iftarını açan Bafra Madeni Sanatkârlar Odası üyesi esnaflar, iftar yemeği sonrasında yemek sonunda dua yaptılar. Madeni Sanatkârlar Odası yönetim kurulunun hazır bulunduğu iftar yemeğine Esnaf ve Sanatkârlara bağlı tüm oda başkanları da iştirak etti.

    İftar yemeğinde konuşan Bafra Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, 11 ayın sultanı ramazan ayının önemine binayen aynı sofrada iftar yapmanın faziletinin yanı sıra birlik ve beraberliğin pekişmesi noktasında da öneminin büyük olduğunu söyleyerek katılanlara teşekkür etti.

    Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında, Bafra Madeni Sanatkârlar Odasından üyelerine ve Oda Başkanlarına ikinci defa iftar yemeği verdi.

    Bundan sonra daha geniş alanlarda iftar yemeği düzenleyeceklerini belirten Bafra Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Hurşit Tulum,” Bundan sonra yapacağımız hizmetleri daha geniş alanda yapacağız. Böyle bir kalabalığın olmasından dolayı çok mutluyum. Bundan sonra ki iftar yemeğimizi daha düzenli, daha geniş alanlarda yapacağız. Üyelerimize ve davetli misafirlerimize, katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

    İftar yemeğine; Bafra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Şubesi Müdürü Yakup Tulum, Bafra Belediyesi eski Başkanı ve MHP Bafra Belediye Meclis üyesi Hasan Aslan, Bafra Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı ve Altınova Gazetesi sahibi Bilal Mürtezaoğlu, Bafra ilçesinde bulunan odaların başkanları,  Bafra Madeni Sanatkârlar Odası üyeleri ve çok sayıda davetli misafirler katıldı.

     İftar yemeği toplu dua yapılması ile sona erdi.

          NAMIK AZGIN 

  

 

 



 

 

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2015, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER