BAFRA’DA ‘SİGORTACILIK HAFTASI’ BAŞLADI

Bafra ilçesinde, Türkiye’de bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilecek olan “Sigortacılık Haftası” nedeniyle basın toplantısı düzenlendi.

BAFRA’DA ‘SİGORTACILIK HAFTASI’ BAŞLADI

      Bafra Öğretmenevinde düzenlenen basın toplantısında Sigorta Acenteleri adına açıklamada bulunan Bayram Şen konuşmasında,” Bafra Ticaret Sanayi Odamıza kayıtlı olarak, Bafra, 19 Mayıs, Alaçam ilçelerimizde 22 acente ve 17 şube ile birlikte toplam 150 kişi mesleğimizi ifa etmeye çalışıyoruz. Bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olduğumuz 25 Mayıs -03 Haziran 2015 tarihleri arasında, Sigortacılık Haftamızı yeniden kutluyoruz” dedi.   

      1998 yılından itibaren Şen Sigorta adıyla sigortacılığa başladığını ve şuan Bafra Ticaret Sanayi Odası 12.Meclis Komitesi başkanlığını yaptığını ve il delegesi olduğunu belirten Bayram Şen, “Haftamıza öncelikle siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızla başlamak istedik. İlçemizin ana yollarına haftamızla ilgili pankartlarımızı astık ve hafta içinde protokol ziyaretlerimizi yaparak, haytanın önemine binaen ziyaret ettiğimiz protokole ferdi kaza sigortaları hediye edeceğiz.30 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’de Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesislerinde, düzenleyeceğimiz kokteylimize, basın mensubu arkadaşlarımız ve tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Bu haftamızı değerlendirmedeki amacımız insanlarımıza sigorta bilincini aşılamak, can ve mal varlıklarını koruma altına alınmasını sağlamak ve her hangi bir felakette insanımızın yanında olmak” diye konuştu.     

         Basın açıklamasının ardından karşılıklı sohbet havasında geçen toplantıya; Sigorta Eksperi Mahkeme Bilirkişisi Sedat Urkaya, Bafra TSO Meclis katip üyesi Abdullah Bülbül, Bafra TSO Temsilcisi Alişan Dereci, Bafra’da Sigorta Acentesi olarak faaliyet gösteren Oğuzhan Alkan, Emin Varlı, Selma Erduran ve basın mensupları katıldı.

         NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2015, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER