Bafra'da, Ziraat Bankasının Beşyol Şubesi Hizmete Açıldı

Bafra Kızılırmak Mahallesi Yaşar Doğu Caddesinde, Bafra Ziraat Bankası Beşyol Şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bafra'da, Ziraat Bankasının Beşyol Şubesi Hizmete Açıldı

                        Bafra’da Ziraat Bankası İkinci Şubesini Açtı

    Türkiye Ziraat Bankası Bafra’da merkez şubesinin dışında ikinci şubesini Kızılırmak Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi üzerinde hizmete açtı.

     Açılış töreninde konuşan Ziraat Bankası Beşyol Şubesi Müdürü Hayrettin Özyurt,"Bafra ilçemize daha hızlı ve etkin hizmet verebilmek için Türkiye'de ve dünya'nın her yerinde yaygın, güvenilir ve aynı kalitede hizmet sunan, herkesin ve her kesimin bankası olan müşteri ve insan kaynağını en değerli aktifi olarak kabul eden, köklü geçmişine yakışır şekilde hizmet veren bankamız Bafra'da da Beşyol Ziraat Bankası Şubesini Bafralıların hizmetine açtık. Ben dahil 9 personelle vatandaşımıza hizmet yapacağız. Türkiye’mize ve Bafra'mıza hayırlı olsun .Bu anlamlı günümüze katılımınızdan dolayı teşekkür ederim" dedi.

     Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve AY-Pİ Yönetim Kurulu Başkanı,21.Dönem Samsun Milletvekillerinden işadamı  Ahmet Aydın’da, Bafra Ziraat Bankası Beşyol Şubesinin Bafra'mıza hayırlı olması temennisinde bulunarak, konuşmaların  ardından açılış kurdelesini  Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AY-Pİ Yönetim Kurulu Başkanı,21.Dönem Samsun Milletvekillerinden işadamı  Ahmet Aydın, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş birlikte kestiler.

      Davetliler, Ziraat Bankası Beşyol Şubesi birimlerini gezerek, personele hayırlı olsun temennisinde bulundular.

        NAMIK AZGIN


       

 

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2015, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER