BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ’TAN SAMSUNSPOR İÇİN DÜZENLENEN ‘BU AŞKIN KAHRAMANI SENSİN’ PROJESİNE DESTEK

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsunspor'a ekonomik destek sağlamak amacıyla başlatılan "Bu Aşkın Kahramanı Sensin" projesinin gala gecesine telekonferans ile bağlandı.

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ’TAN SAMSUNSPOR İÇİN DÜZENLENEN ‘BU AŞKIN KAHRAMANI SENSİN’ PROJESİNE DESTEK

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsunspor'a ekonomik destek sağlamak amacıyla başlatılan "Bu Aşkın Kahramanı Sensin" projesinin gala gecesine telekonferans ile bağlandı.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF 1. Lig Ekiplerinden Samsunspor'a ekonomik destek sağlamak amacıyla 14 Şubat'ta başlatılan "Bu Aşkın Kahramanı Sensin" projesinin gala gecesine telekonferans ile canlı olarak bağlandı. Samsunspor Kulübü’nün, Atakum Belediyesi ile birlikte kulübe ekonomik katkı sağlamak amacıyla düzenlediği "Bu Aşkın Kahramanı Sensin" projesinin gala gecesi Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Geceye, telekonferans ile bağlanan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, konuşmasına Hatay Amanos Dağları'nda terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonda şehit olan Samsunlu Uzman Çavuş Salih Kayhan'a Allah'tan rahmet dileyerek başladı.

"Herkesin Samsunspor için elini taşın altına koyması gerekir"


Bakan Çağatay Kılıç, Samsunspor’un gelecekte ekonomik anlamda daha rahat bir mücadele verebilmesi için düzenlenen geceye katkıda bulunan tüm Samsunlulara teşekkür ederek, "Organizasyon için emeği geçen başta Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu’ya ve yönetimine, tüm teknik heyet ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Forma kampanyasına destek verecek olan tüm Samsunlu hemşehrilerime, Samsun sevdalılarına teşekkür ediyorum. Herkesin elini taşın altına koyması ve Samsunspor’un önümüzdeki dönemde daha iyi bir noktaya gelebilmesi için herkesin çaba sarf etmesi gerekir. Güzel şehrimizin takımına sahip çıkıp ümit ediyorum ki bundan sonraki tüm maçlarda stadyumu doldurarak takımımıza destek verecektir. Şehir, takımına sahip çıktığı zaman büyük başarılar elde edileceğini biliyoruz ve bunu daha önce gördük." dedi.

"Sizlerden ricam stadyumları doldurarak takımınıza destek olmanız"


Yoğun mesai nedeniyle gala gecesine katılamadığını kaydeden Bakan Çağatay Kılıç, Samsun Milletvekili olarak elinden geldiğince Samsunspor'a destek verdiğini vurgulayarak "Tüm spor camiasının, tüm futbol takımlarımızın başarılı olması için çalışıyoruz. Ama şehrimizin, memleketimizin takımının tabi ki bizim için ayrı bir yeri var. Benim bir hemşehriniz olarak sizlerden ricam stadyumları doldurarak takımınıza destek olmanız ve Samsunspor’un geçmişteki o parlak günlere tekrar dönmesi için çaba sarf etmeniz. İnanıyorum ki, Samsunlular el ele verdiklerinde, birlik ve beraberlik içinde olduklarında başarı gelecektir. " diye konuştu.

"İnşallah gelecek dönemde Samsunspor ile hep beraber övüneceğiz"


Konuşmasının sonunda geceyi organize eden tüm Samsunlulara teşekkür eden Bakan Çağatay Kılıç, sözlerini şöyle tamamladı;
"Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu, Sayın Valimiz İbrahim Şahin, tüm belediye başkanlarımız, sivil toplum örgütleri… Samsunspor’a destek veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. İnşallah gelecek dönemde büyük başarılara imza atacak Samsunspor ile hep beraber övüneceğiz. Herkesten elinden geldiğince şehrin takımına sahip çıkmalarını ve çaba sarf etmesini rica ediyorum."
 





Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2017, 09:30

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER