ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ŞAHİN’E TÜRK BAYRAĞI HEDİYE EDİLDİ

Maarif Hareketinin düzenlediği Kızlar Okusun kampanyasına Bafra Belediyesi kitap desteği yaptı.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ŞAHİN’E TÜRK BAYRAĞI HEDİYE EDİLDİ

Maarif Hareketinin düzenlediği Kızlar Okusun kampanyasına Bafra Belediyesi kitap desteği yaptı. Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ki etkinliğe katılan başkan Şahin anlamlı bir sürprizle karşılaştı. Öğrenciler Başkan Şahin’e kendi hazırladıkları çerçeve içinde Türk Bayrağı hediye ettiler. Başkan Şahin ise öğrencilere kitap hediye etti. Bir sınıfta okumak üzerine sohbette bulundu. Başkan Şahin’e okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler büyük ilgi gösterdiler.

Duygulu anların yaşandığı etkinlik sonrasında Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi. Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu lisemizde çok onur duyduğum ve mutlu olduğum bir gün yaşadım. Öncelikle Okul müdiremiz Melek Çelebi hanımefendiye, idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, memur ve işçi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
Maarif Hareketi kapsamında “Kızlar okusun” etkinliğinde okulumuza Bafra Belediyesi olarak kitap desteği yaptık. Öğrencilerimizle okumak üzerine sohbet ettik. Öğrencilerimiz hazırladıkları çerçeve içinde ki Şanlı bayrağımızı bana hediye ettiler. Çok mutlu oldum. Yaşadığım sürece gururla saklayacağım. Okumak toplumların gelişimine ilerlemesine ve refahına çok büyük katkı yapmaktadır. Kız çocuklarımız için düzenlenen bu kampanya hepimiz içinde geçerlidir. Hem okul hayatı olarak okumalıyız hem de kitaplar okumalıyız. Edebiyat, sanat, bilim, tarih, kültür, dinimiz, ekonomi, sağlık kısacası her alanda ki, roman, şiir, hikâye, Klasik eserler, fikir, teknoloji, devlet adamlarının biyografileri gibi kitapları okuyarak kendimizi geliştirmeliyiz. Ben yetişen yeni neslin mutlaka bir yabancı dil bilmesini de arzu ediyorum. Çocuklarımız geleceğimizdir. Ben onlara inanıyor ve güveniyorum.






















 

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2017, 12:37

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER