BAŞKAN ŞAHİN, ANKARA’DA BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Başkent Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

BAŞKAN ŞAHİN, ANKARA’DA BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

     Başkan Şahin, Ankara’da ki ilk ziyaretini ASİYAD’a (Ankara Samsun Sanayici ve İşadamları Derneği) yaptı.
      Başkan Şahin, burada dernek başkanı Osman Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
     Ankara’nın en güzel iş merkezlerinden birinde ofisleri bulunan ASİYAD’ın başkanı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Başkan Şahin, ziyaretinde derneğe de üye oldu.
      Burada yaptığı açıklamada derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Başkan Şahin, “İlçe dışına çıktığımızda hemşehrilerimizle her zaman bir araya gelmemize vesile olan derneklerimize ziyaretlerimiz sürüyor. Burada da yine çok kıymetli kardeşlerimizle bir araya geldik. Bu ziyaretimizde bizlere eşlik eden Ahmet Akça beye de teşekkür ediyorum. Bu tür oluşumların her zaman destekçisiyiz. Maddi-manevi olarak her daim yanlarındayız. Kendilerini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
     ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz ise nezaket ziyaretlerinden dolayı Başkan Şahin’e teşekkür ederek derneğe üye olmasından dolayı da gurur duyduklarını ifade etti.
    Ziyaretinin ikinci durağı ise Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü oldu.
    Tapu ve Kadastro Genel Müdürü hemşerimiz Gökhan Kanal’ı makamında ziyaret eden Başkan Şahin, kendisine başarı dileklerini iletti.
     Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in son durağı ise SGK Genel Müdürlüğü oldu. Daire Başkanı Aydın Kurnaz’ı ziyaret eden Başkan Şahin, Ankara’da ki ziyaretlerinde kendini bir an yalnız bırakmadığı için kendisine teşekkür etti.
    Ziyaret ettiği kurumlarda başarı dileklerini ileten Başkan Şahin, ilçe ile ilgili konularda fikir alış-verişinde bulunarak hedeflerini ortaya koydu. Başkan Şahin; “Bu hedeflerin gerçekleşmesi için hem Bafra’da hem de ilçe dışında bulunan hemşerilerimiz ile de fikirlerimizi paylaşarak herkesin katkıda bulunmasını sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu. 
        NAMIK AZGIN

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2016, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER