BAŞKAN ŞAHİN, HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE ÇİÇEK DİKTİ

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra 75.Yıl Huzurevi sakinleri ile Huzurevi bahçesine çiçek dikti.

BAŞKAN ŞAHİN, HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE ÇİÇEK DİKTİ

    Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra 75. Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, yaşlılar ve Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Huzurevi bahçesine kış çiçekleri dikildi.
     Bazı yaşlıların çiçek dikerken rahatsızlıkları nedeni ile zorlandığı ancak dikmek için büyük gayret sarf ettiği görüldü. Birlikte yapılan çiçek dikimi esnasında huzurevi sakinlerinin yüzlerine mutluluk yansıdığı dikkatlerden kaçmadı. Çiçek dikiminin ardından Başkan Şahin, tüm yaşlılara odalarına koymaları için saksıda çiçek hediye etti.

     Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, çiçek dikimi sırasında şunları kaydetti:
 “Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz burada hazırlıklarını yapmışlar, yaşlılarımız ile birlikte çiçeklerimizi dikerek Huzurevi Bahçemizi renklendirdik. Ekiplerimize teşekkür ediyorum. Yaşlılarımıza da sağlıklı uzun ömürler diliyorum.”

     Bafra 75. Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz da bu etkinlikten dolayı belediye başkanı Zihni Şahin’e teşekkür ederek şunları söyledi:

   “Bafra Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz kışlık çiçek ekimine bu yıl buradan başladı. Bizleri ve yaşlılarımızı mutlu ettiler. Kış bitkileri ile bahçemiz renklenecek. Kendilerine Başkanımızın şahsında teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza da seslenmek istiyorum. Huzurevimizi ziyaret ederek yaşlılarımızın gönüllerini almayı ihmal etmesinler.”
   Programda Park Bahçeler Müdürü Hüseyin Ayhan Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Basın Halkla İlişkiler Müdürü Ramazan Yaman’da hazır bulundu. Çiçek dikiminin ardında hatıra fotoğrafları çekildi.

         NAMIK AZGIN

 

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 08:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER