BAŞKAN ŞAHİN, KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI YERİNDE TAKİP ETTİ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,” İlçemizde dün başlayan ve etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle Samsun-Sinop yolu üzerinde trafik sıkışıklığı yaşandı” dedi.

BAŞKAN ŞAHİN, KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI YERİNDE TAKİP ETTİ

     Araçlar yollarda kaldı ve uzun araç kuyrukları oluştuğunu belirten. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,” Kar yağışının olumsuz etkisini azaltmak için Belediyemizin Fen işleri Müdürlüğü ekipleri sabaha kadar karla mücadele çalışmaları yürüttü ”dedi. 
            ‘AĞAÇLARA ZARAR VERMESİNİN ÖNÜNE GEÇİLİYOR’
    Özellikle ana arterleri açma çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park-Bahçe Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de sabahın erken saatlerinden itibaren katıldığını vurgulayan Başkan Şahin İlçe de yoğun kar yağması nedeni ile devrilen ve kırılan ağaçlar ekipler tarafından kaldırılıyor bir yandan da ağaçlarda biriken karlar silkelenerek ağaçlara zarar vermesinin önüne geçiliyor. Temizlik İşleri ekipleri ise kaldırım temizleme çalışmaları sürdürüyor. Kar yağışı ilçemizde etkili oldu. Bazı bölgelerimizde problemler yaşandı. Bu problemlere ekiplerimiz anında müdahale etmiştir ”diye konuştu.
              ‘KIŞ ŞARTLARINA UYGUN OLMASINA DİKKAT ETMELİDİR’

     Karla mücadele çalışmalarını başarıyla sürdürüldüklerinin altını çizen Başkan Şahin, ”Bu arada Sürücülerimiz araçlarının lastiklerinin bu ağır kış şartlarına uygun olmasına dikkat etmelidir. Gerekli aletleri araçlarında bulundurmalarını rica ediyoruz. Mecbur kalmadıkça yola çıkmamalarını öneriyoruz. Vatandaşlarımızın soğuk hava ve ayaza karşı tedbirlerini almalarını rica ediyorum. Tüm hemşerilerim yolda yürürken kayma tehlikesine karşı, binaların ve ağaçların altından geçerken lütfen dikkat olsunlar” dedi.
                      BAŞKAN ŞAHİN ÇALİŞMALARI YERİNDE TAKİP ETTİ 

     Fen işleri Müdürü Hüseyin Özdamar’ın kontrolünde yürütülen çalışmaları Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yerinde takip etti.
          NAMIK AZGIN  

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2016, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER