BAŞKAN VAR,’BİZ ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ OLARAK BÜYÜK BİR AİLEYİZ’

Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi Yönetim Başkanı Saadet Var,”Dernek binamızda düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğinde üyelerimizle birlikte bir araya geldik “dedi.

BAŞKAN VAR,’BİZ ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ OLARAK BÜYÜK BİR AİLEYİZ’

        Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi Yönetim Başkanı Saadet,”Şehit düşen Mehmetçiklerimiz için iftar yemeği sonrası Kur’an-ı Kerim okuttuk ruhları şad ve mekânları cennet olsun ”diye konuştu. 

                           'İFTAR YEMEĞİMİZE KATILANLARA TEŞEKKÜR'
        İftar yemeği öncesinde kısa bir konuşma yapan Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi Yönetim Başkanı Saadet Var, “11 ayın sultanı olan Ramazan ayında hep birlikte olduk ve biz şehit ve gazi aileleri olarak büyük bir aileyiz. İftar yemeğimize katılanların yanı sıra her zaman yanımızda olan çok değerli basın sözcümüz olan Köksal Öner'e sizlerin huzurunda kendisine teşekkür ediyorum. Bu arada arife günün ilçemizde bulunan Asri Mezarlığı'ndaki Garnizon Şehitliğini toplu halde ziyaret edileceğiz” şeklinde konuştu.
                     ‘DEVLET OLARAK HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
        İftar yemeğinde çocuklara  karşı olan sevgisi bir kez daha sergileyen Kaymakamı Halis Arslan, "Bu güzel ve anlamlı bir iftar yemeğinde sizlerle birlikte yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Görevi başında şehit düşen Mehmetçiklerimiz yanı sıra gazi ailelerimizle birlikte orucumuzu açmış bulunuyoruz. Devlet olarak her zaman yanlarındayız. Şehitlerimizin yakınları bizim baş tacımızdır “dedi. 
                              ‘BU YOLDA HEP BİRLİKTE YÜRÜYORUZ’
         Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner ise ,”Böyle bir anlamlı iftar yemeğinde bir aya gelmenin mutluğunu sizlerle birlikte yaşıyorum Birlikteliğimizi her zaman devam ettiriyoruz ve bu yolda şehitlerimiz için hep birlikte yürüyoruz Şehit ve gazi aileleri olarak büyük kitleyiz. Şehitlerimiz vurulunca değil unutulunca ölür. Bu duygu ve düşüncelerimizi hep içimizde yaşatıyoruz ”şeklinde konuşmasını tamamladı.
                 BAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN İFTAR YEMEĞİNDEYDİ
          Dernek binasında düzenlene iftar yemeğine Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Serkan Savaş,İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit Bafra 75’nci Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz,ilçe Müftüsü İsmail Çiçek, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bafra Şubesi Başkanı Rahmi Şahin,Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü  Köksal Öner ile Şehit ve Gazi aileleri katıldı.

        KÖKSAL ÖNER 
 

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2015, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER