banner223

KARAASLAN GAZETECİLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile mesaj yayınladı.

KARAASLAN GAZETECİLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi,

''10 Ocak, basın çalışanlarına ekonomik ve sosyal haklar sağlayan 212 sayılı kanunun yürürlüğe girdiği 1961 tarihinden itibaren bu yana ülkemizde 'Çalışan Gazeteciler Günü' olarak kutlanmaktadır. Hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olan haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı basın, demokrasinin yaşanmasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir. Bu bakımdan demokrasinin vazgeçilmezleri arasında yer alan basınımızın görevi de, basın ahlak esasları çerçevesinde doğru ve tarafsız davranarak en hızlı şekilde kamuoyunu aydınlatmaktır.

15 Temmuz hain darbe girişiminde basın, ülkemiz için çok önemli görevler yaptı. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın görüşlerini canlı yayınlarla halka ileterek, darbe girişiminin engellenmesinde önemli bir görev üstlendiler. Ardından demokrasi nöbetlerinde milletimizle birlikte sabahlara kadar bekleyerek görevlerini en iyi şekilde fedakarca yerine getirdiler. Bu anlamda yerel ve yaygın basın mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Hükümet olarak gazetecilerimizin görevlerini daha rahat, daha özgür, daha güvenli şartlarda görev yapabilmelerini sağlamak, göreve geldiğimiz günden bugüne önceliklerimiz arasında yer almıştır.

Bu düşüncelerle yerel ve yaygın basın kuruluşlarında görev yapan basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum''
 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2017, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER