KAYMAKAM ARSLAN GAZETECİLER İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

KAYMAKAM ARSLAN GAZETECİLER İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

      Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Bafra Kaymakamı Halis Arslan’a, Bafra Öğretmenevinde kahvaltı düzenledi.

     Bafra Kaymakamı Halis Arslan, kahvaltıda buluştuğu basın mensuplarıyla ilçedeki sıkıntılar konusunda bilgi alışverişinde bulundu. Kahvaltıda, ilçe yararına yapılabilecek konular hakkında konuşuldu.

     Bafra’da görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Bafra Kaymakamı Halis Arslan, ilçede yaşanan gelişmeleri ve sorunları basın mensuplarıyla paylaştı.

      Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı ve Altınova Gazetesi İmtiyaz sahibi Bilal Mürtezaoğlu,” Sayın kaymakamımız, basın camiasına bir nezaket ziyaretinde bulunmak istiyordu. Bu münasebetle derneğimizin organizesi ile bir araya geldik, kendisi hem basınla, hem Bafra halkı ile hem de Bafra’daki farklı kurum ve kuruluşlar la çok sıcak diyalog içerisinde, bu sebeple onu Bafra’nın önünün açılması için bir şans olarak görüyoruz. Biz, basın olarak tüm çalışmalarında, kendisine destek olmaya, olumlu katkılar sunmaya çalışıyoruz. Bu ziyareti için kendisine çok teşekkür ediyoruz “dedi. 

        Bafra Kaymakamı Halis Arslan, “Bu memleketin gençleri, çocukları sporda, parlak ve çok zekilerdir. Bu konuda yasal zeminler hazırlayacağız. Ben, ulaşılmayan, erişilmeyen, karışılmayan bir insan değilim, lütfen bana gerekli olan şeyler varsa söyleyin. Biz coşacağız, insanlarımızı da coşturacağız. O bakımdan bu güzel yemeğe teşekkür ediyorum” diye konuştu.       

             “BAFRA’DA SPOR FONU OLUŞTURULACAK”

      Bafra Kaymakamı Halis Arslan,”İlçemizde amatör ya da profesyonel olarak birçok spor kulübü bulunmaktadır. Bu kulüplerimizin giderleri, ulaşımı gibi harcamaları için bir 'Spor Fonu'" adı altında proje başlattık. Tabi bu spor fonunu oluşturmak için yasal dayanak oluşturulması, fonu tam anlamıyla ifade edebilecek anlamlı bir isim bulunması ve sporda marka oluşturulabilmesine dair fikirlerimizi paylaşmak amaçlı ilk toplantımızı yaptık" şeklinde konuştu.

       Kahvaltıya; Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel, Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı Bilal Mürtezaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri,ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları katıldı.

          NAMIK AZGIN   
 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2014, 16:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER