KIZILIRMAK DERSHANESİ PERSONELİ, 300 KİLO MAVİ KAPAK TOPLADI

Bafra ilçesinde, Kızılırmak Dershanesi Personeli Himmet Şenel, Mustafa Şencik ve Mustafa Ata, engellilere yardım etmek için 300 kilo mavi kapak topladı.

KIZILIRMAK DERSHANESİ PERSONELİ, 300 KİLO MAVİ KAPAK TOPLADI

      Engelli olanlara karşı çok duyarlı olan Kızılırmak Dershanesi Personeli Himmet Şenel, Mustafa Şencik ve Mustafa Ata ile birlikte dershane içerisinde öğrencilerin içtikleri su ve meşrubatların mavi kapaklarını topladıklarını belirtti.

     Kızılırmak Dershanesi personeli Himmet Şenel, 300 Kilo mavi kapağı, Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Bafra Şubesi Başkanı İsmail Tabak’a teslim etti.

     Şenel, yaklaşık 3 ay içerisinde engellilere yardım amaçlı olarak, mavi kapak topladıklarını söyledi.

“BU GÜNE KADAR MAVİ KAPAK KAMPANYASI BAFRA’MIZA 84 AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE KAZANDIRDI”

    Mavi Kapakları teslim alan Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Bafra Şubesi Başkanı İsmail Tabak, Kızılırmak Dershanesi personeli Himmet Şenel, Mustafa Şencik ve Mustafa Ata’ya anlamlı katkılarından dolayı teşekkür ederek,”Türkiye'de engelliler yararına toplanan mavi kapak kampanyasına destek veren Kızılırmak Dershanesi personeli Himmet Şenel, Mustafa Şencik ve Mustafa Ata’gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar toplayıp Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Bafra Şubesine Kızılırmak Dershanesi 300 kilo mavi kapak teslim etti. Bu örnek çalışmaların toplumda büyüyerek devam etmesini temenni ediyoruz" dedi.
      
Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Bafra Şubesi Başkanı İsmail Tabak,"Bafra'mızdaki okullar gezilerek, mavi kapak kampanyasının neler olduğunu ve afiş ve broşür dağıtarak, öğrencilerimiz bilgilendirilecektir" diye konuştu. 

        NAMIK AZGIN 

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2014, 18:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER