CHP Parti Okulu Bafra’da Açıldı

CHP Parti Okulu organizasyonunun "5.Parti İçi Eğitimi" Bafra ilçesinde başladı.

CHP Parti Okulu Bafra’da Açıldı

      Üye Temel Siyasi Eğitimi ile yapılacak ve 2 gün sürecek programın açılışına; CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay, CHP Bafra ilçe Sekreteri Vahit Perçin, CHP Parti Okulu Sorumlusu Nihat Şener,  Parti okulu eğitmenleri Şükrü Kumbasar, Hikmet Avcı, Esra Deniz Karagöl, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve parti üyeleri katıldı.

                   CHP BAFRA TEŞKİLATI 5.PARTİ OKULUNU AÇTI

      Parti üyelerinin temel siyasi eğitimini hedefleyen Parti Okulu çalışmalarına başlanan CHP Bafra İlçe Örgütü’nde, parti üyelerine yönelik dersler başladı.

      Haftanın 2 günü, Cumartesi, Pazar günleri parti binasında yürütülen Parti Okulu çalışmalarındaki dersler sonraki aşamalarda isteyen tüm üyelerin katılımına yönelik olduğu bildirildi.

“BEN PARTİ OKULUMUZDAN ÇOK BÜYÜK PROJELERİN ÇIKACAĞINI UMUYORUM”

      CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay yaptığı konuşmada,” Cumhuriyet Halk Partisi Bafra örgütünün 5.Parti okulunu açmış bulunuyoruz. Şimdiden partimize ve ülkemize, hayırlı olsun. Okul adı üzerinde, okumakla başlıyor. Bu okullar bizin, parti için de, bu ülkeyi kuran, bu ülkenin var olmasını sağlayan, Cumhuriyetimizin ve partimizin kurucusu yüce önder Atatürk’ümüzün 1928’de, Harf Devrimini kabul etmesiyle birlikte açılan, halk evlerinin bir devamı olarakta görebilirsiniz. Bu okulları sadece, Cumhuriyet Halk Partisinin parti okulları olarak görmeyelim. Bu okullar aynı zamanda halkımızın eğitimine, çok büyük katkılarda bulunuyor. Bu katkılar aynı zamanda, eğitim sistemimizin gelecekte nasıl olması gerektiğini ve söylemlerin hayata geçirilmesine çok büyük örnekler teşkil etmektedir” dedi.

  “BU OKULDA YAPACAĞIMIZ PROJELERİ NASIL YAPACAĞIMIZ, ÇOK ÖNEMLİ”

       Eğitim programı sorumlusu Şükrü Kumbasar ise,”Partimizin değişik kademelerinde görev yaptım. Şimdi eğitici eğitmen olarak görev yapıyorum. Parti okulları açıldığı süreç içerisinde de, benim göz bebeğim Bafra’dır. Bafra’da parti içi 4 okula katıldım. Sizlerle beraber partimizin temelini sağlam atmak üzere, eğitimlerin artmasını düşünerek, hareket ederek, birlikte olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.  

      CHP Bafra ilçe Sekreteri, Parti içi eğitmenlerinden Esra Deniz Karagöl ise, “Burada asıl amacımız birlikteliğimizden kuvvet almaktır. Projelerimizle seçmenimizin hayatına dokunmayı hedefledik” şeklinde konuştu. 

      Emekli öğretmen Parti içi eğitmenlerinden Hikmet Avcı ise, “Burada asıl amacımız, partimizin üyelerinin eğitimini tamamlaması ve bundan sonra da, yapacağımız diğer etkinliklerle, planlı ve projelerlerimizi hayata geçirmektir” şeklinde konuşmasını tamamladı.

          NAMIK AZGIN  
          

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2014, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER