MİLLİ İTTİFAK ADAYLARI PAZARYERİ ESNAFINI GEZDİ

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin birleştiği Milli İttifak’ın Milletvekili adayları, Bafra’da seçim çalışmalarını sürdürüyorlar.

MİLLİ İTTİFAK ADAYLARI PAZARYERİ ESNAFINI GEZDİ

      Adaylar, gezileri kapsamında gittikleri her yerde, vatandaşın teveccühü ile karşılaşıyorlar. Milletvekili adayları çalışmalara hız verdi. SP Bafra ilçe Başkanı Mustafa Öcal ile birlikte Bafra Kapalı Modern Pazaryerini gezen SP Samsun Milletvekili adayı Turhan Bayraktar ve Bilal Arslan, esnafla sohbet etti. 

             MİLLİ İTTİFAK’IN ADAYLARI SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

     Gittikleri yer mahallede vatandaşları tek tek dolaşarak sorunlarını dinleyen Milli İttifak’ın adayları, 7 Haziran sonrası iktidarları ile birlikte tüm sorunların çözüleceğini söylüyorlar. Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin geçmişlerinin tertemiz olduğunu belirten adaylar, Milli İttifak iktidarı ile Türkiye’nin tüm bu sorunlardan kurtulacağını belirtiler.

      Esnafı gezerek sorunları dinleyen SP Samsun Milletvekili adayları Turhan Bayraktar ve Bilal Arslan, Bafra Modern Pazaryeri esnaf ve vatandaşlardan gördüğü ilgiden dolayı oldukça memnun oldu. SP Samsun Milletvekili adayları Turhan Bayraktar ve Bilal Arslan, vatandaşların dertlerini dinledi, taleplerini aldı ve Milli ittifak’ın neler yapabileceğini anlattı.

               MİLLİ İTTİFAK ADAYLARI DUR DURAK BİLMİYOR

       Pazar esnafı ile sohbet eden ve SP'nin seçim broşürlerini dağıtan SP Samsun Milletvekili adayları Turhan Bayraktar ve Bilal Arslan ilgi yoğundu.

       Esnaftan oy isteyen SP Samsun Milletvekili adayı Turhan Bayraktar,” Biz her gün alanlardayız, birileri gibi liste kavgalarına girmedik. Birileri gibi hırsızlığımızı, hukuksuzluğumuzu, soysuzluğumuzu kapatmak için olmadık şaibelerini altına girmedik. Sizlerden destek bekliyoruz. Şimdi biz konuşuyoruz, 7 Haziran’da da siz konuşacaksınız. Son sözünüzü söyleyeceksiniz” dedi. 

       SP Samsun Milletvekili adaylarından Bilal Arslan ise, Saadet Partisi olarak sorunları bildiklerini ve çözüm projelerinin hazır olduğunu dile getirdi.

      Bafra Kapalı Modern Pazaryerini gezen SP Samsun Milletvekili adayları Turhan Bayraktar ve Bilal Arslan’a, SP Bafra ilçe Başkanı Mustafa Öcal, SP ve BBP Bafra ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

       NAMIK AZGIN 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2015, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER