SERVİS ŞOFÖRLERİNE EĞİTİM SEMİNERİ

Bafra’da Servis Şoförlerine eğitim semineri verildi.

SERVİS ŞOFÖRLERİNE EĞİTİM SEMİNERİ

Bafra’da Servis Şoförlerine eğitim semineri verildi.

Bafra ilçesinde öğrenci taşıması yapan okul servis aracı sürücülerine uyacakları kuralla ve gösterecekleri davranışlar konusunda Bafra Öğretmenevi toplantı salonunda eğitim semineri verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen eğitim  projesinde  konu ile ilgili bilgiyi J.Komd.Başç. Mustafa Çakmak sürücülere; öğrenci taşıma konusunda nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda bilgiler verdi. 

Konu ile ilgili olarak sürücülere, diğer sürücülere örnek olmaları, trafik kurallarına uymaları konusunda ve öğrencileri evlerinin önlerinden alıp okul kapısına kadar bırakmaları, okul kapısından alıp evlerinin önlerine kadar teslim etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Seminere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Taşıma Şefi Cemal Yıldız Başoğlu,  Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Ertürk öncülük etti.

Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Ertürk yaptığı konuşmada sürücülere, trafikte hırs yapmamaları ve taşıdıkları öğrencileri kendi evlatları gibi görmelerini dile getirdi. Tüm servis sürücülerine kazasız belasız bir eğitim öğretim yılı diledi. Hız limitlerine uymaları konusunda uyardı.

PLAKA DA YENİ DÖNEM

İlçe Jandarmada görevli, J.Komd.Başç. Mustafa Çakmak sürücüleri plaka konusunda uyardı.  Plakada yeni döneme geçildiğinin üzerini çizdi. Plakaların takılması gereken yerde olmasının ve cezaların ağırlaştığının bilgisini verdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2017, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER