banner221

USTA'YA MEŞALELİ KARŞILAMA

Samsun Millletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, Terme İlçesinde esnaf ve vatandaşlarla biraraya geldi.

USTA'YA MEŞALELİ KARŞILAMA

Seçim çalışmaları kapsamında, Samsun'un Terme İlçesi'nde vatandaşlarla biraraya gelen Usta, esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyip destek istedi.

Meşaleler Usta İçin Yandı!

Esnaf ziyaretlerinin ardından Terme İlçesine bağlı mahalleleri ziyaret eden Usta, Kozluk, Sakarlı ve Evci mahallelerini ziyaret etti. Alkış ve meşalelerle karşılanan Usta, Termelilerin yoğun sevgisiyle karşılaştı.

Usta, mahallelilere seslenerek destek istedi.

Evci mahallesinde konuşan Usta,"Bize soruyorlar, sen bağımsızsın, meclis üyen olmayacak. Ne yapabilirsin tek başına?

Samsun'a ne kazandırabilirsin? Ben Samsun'a doğruluğu, adil yönetimi kazandıracağım bu söylediğim de Samsunlunun duyduğu en büyük vaattir. Ben seçildiğim taktirde bütün Büyükşehir Belediye Meclis toplantılarını halka açık bir şekilde yapacağım. Gelme imkanı olmayan vatandaşlarımıza canlı yayın aracılığı ile ulaştıracağım. Gizli kapaklı hiçbir şey olmayacak, herşey şeffaf olacak. Dolayısıyla Belediye Baskanı olarak benim orda vatandaşın iyiliğine ve faydasına yapılacak olan bir şeye ordaki meclis üyesi olan kişi karşı çıkamayamadan onaylayacak, onlar da seçimle geliyor. Ben Samsun'un yararına iyi birşey yapacağım,o meclis üyesi Samsunlunun gözü önünde buna karşı çıkacak,bu mümkün değil" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER