YAKAKENTTE KÜL KOVASI DÖNEMİ DEVAM EDİYOR

Yakakent Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından havaların soğuması ve sobaların yanması ile birlikte çöp konteynerlerine kül dökülmesini önlemek için özel yaptırılan kül kovaları, ilçenin merkez mahallelerinin uygun yerlerine konulmaya başlandı.

YAKAKENTTE KÜL KOVASI DÖNEMİ DEVAM EDİYOR

Yakakent Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından havaların soğuması ve sobaların yanması ile birlikte çöp konteynerlerine kül dökülmesini önlemek için özel yaptırılan kül kovaları, ilçenin merkez mahallelerinin uygun yerlerine konulmaya başlandı. Temizlik İşleri Müdürlüğü özellikle kalorifer kazanlarından çıkan küllerin apartman kapılarının önüne dökülmesini ve konteynerlere dökülen ateşli küllerin yangın çıkarmasını önlemek için, 2 yıldır olduğu gibi bu yılda kül kovası koymaya devam ediyor. Kül kovalarını koyan ekipler vatandaşların bu konuda duyarlı olmalarını istediler.

İlçe temizliğinde vatandaşların da Belediye ekiplerine yardımcı olmalarını isteyen Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA, “Sobalardan çıkan küllerin çöp konteynerlerinin içindekileri tutuşturması sonucu küçük çaplı da olsa konteynerlerde yangın çıkıyor. Bu da konteynerlerin zarar görmesine ve çürümesine yol açıyor. Bunun önüne geçmek için ilçenin dört bir yanına, Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün hazırlattığı özel çöp ve kül kovalarını koyduk. Vatandaşlarımızdan, soba küllerini sokaklara ve çöp konteynerlerine dökmemelerini önemle rica ediyoruz. El birliği ile ilçemizi temiz ve yaşanabilir tutalım” dedi.
 





Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2017, 19:07

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER