Badmintondaki Başarılarını Kaymakam Arslan’la Paylaştılar

Antalya/ Manavgat’ta yapılan Bedensel Engelliler Badmintonda Samsun ilimizi temsil eden Fuat Soruklu Türkiye 2.cisi olarak ilçeye döndü. Ayrıca okullar arasında yapılan turnuvalarda ise Bafra 1.cisi ve Samsun 3.cüsü olundu. Bu alınan başarı ödülleri ile birlikte öğrenciler Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ı makamında ziyaret ettiler.

Badmintondaki Başarılarını Kaymakam Arslan’la Paylaştılar
Badminton Antröneri Tuncay Aydın; “Samsun İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Samsun il ve ilçeler arasında düzenlenen Badminton turnuvalarında Bafra Cumhuriyet ortaokulu Türkiye 3.cüsü oldular. Bu yapılan turnuvaya 1 antrenör ve 5 öğrenci ile katıldık. Ankara’da yapılacak olan Türkiye şampiyonalarına katılmak için çalışmalarımıza şimdiden başladık. En güzel ödülü Bafra’ya getirmeyi düşünüyoruz. Bu arada Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu tarafından 5-7 Şubat tarihleri arasında Antalya/ Manavgat’ ta yapılan Bedensel Engelliler Türkiye şampiyonasında SL4 kategorisinde Türkiye 2.ciliğini kazandık. Yakın zamanda Milli Takımın karşılaşılmalarına katılacağız. Bu arada Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Spor dallarından hiçbirini ayırt etmeden bizlerin yanların da oluyor. Bu bizim antrenmanlarımıza ve çalışmalarımıza bir hız kazandırıyor. Desteklerinizle Bafra değil Samsun ilimizin ismini en güzel şekliyle duyurmaya çalışacağız” dedi.

 

Bafra Kaymakamı Halis Arslan; “ İlk öncelikle kısa bir zamanda hazırlanıp güzel başarılar elde edip Bafra 1.cisi ve Samsun 3.cüsü olmanızdan dolayı ve ayrıca Bedensel Engellilerde Türkiye 2.ciliği kazanmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bafra’yı en güzel şekilde temsil edeceğinizi düşünüyorum. Sporu aklınızdan hiç çıkarmayın. Beden sporu bedeni hareketsiz bırakmamaktır. Spor insanı yalnızlıktan kurtarıyor, hem daha neşeli, daha pozitif, daha düzgün, ağırbaşlı ve efendi yapıyor. Bafra’yı en güzel şekilde temsil edeceğinize inanıyorum.” dedi.


Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2016, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER