banner223

BAFRA DERELER KÖYÜ DERNEĞİ "KAHVALTI PROGRAMINI YAPTI"

Merkezi İstanbul Bahçelievler’ de olan Samsun Bafra Dereler Köyü Derneği, hemşehrilerinin yoğun ilgi gösterdiği kahvaltı programını gerçekleştirdi.

BAFRA DERELER KÖYÜ DERNEĞİ

Bafra Federasyonuna bağlı Derneklerin büyük ilgi gösterdiği programa;  Onursal Başkan Kaya Aşçı, Milletvekili adayı Hacer Aktürk, Bafra Federasyonu Başkanı Mustafa Hacıoğlu, İstanbul Muhtarlar Derneği Başkanı Selami Aykut, İstanbul Bafra Spor Kulübü ve Bafra Ozan Köyü Dernek Başkanı Fatih Demir, Bafra Düzköy Dernek Başkanı Kerem Alışkan, Bafra Dedeli Köyü Dernek Başkanı Mustafa Ünal, Bafra Yakıntaş Köyü Dernek Başkanı Necati Karagöz, Sadef 3. Bölge Başkanı Sait Sever ile Gençlik Kolları ve Kadın Kolları katılım sağladılar.

 

Dereler Köyü Dernek Başkanı Faruk Önday ve Kadın Kolları Başkanı Gülnur Önday’ ın düzenlediği kahvaltı programına Şehitlerimiz için önce saygı duruşu ve sonrası dualar ile  başlandır.

 

Daha sonra açılış ve selamlama konuşmasını yapan Dereler Köyü Dernek Başkanı Faruk Önday “ Öncelikle uzaktan ve yakından gelen tüm Bafra’ lı büyüklerime, kardeşlerime şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ederim. Kadın Kollarının büyük özveri ve çalışmasıyla kahvaltı programı ile siz değerli hemşehrilerimiz ile bugün buluştuk. Kendilerine minnet ve teşekkür ediyorum. Ayrıca Dereler Köyü Dernek Yönetiminde emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Onursal Başkan Kaya Aşçıda yaptığı konuşmada “ Sivil Toplum Örgütleri olarak bizlere  düşen görev, öğrenci olan insanlara destek verip onların daha iyi bir eğitim almalarını sağlamak, hatta imkânı olmayanların eğitim alanında yardımcı olmak ve gerek Samsun’a gerek ülkemize ve gerekse dünyaya daha kaliteli insan yetiştirmeye katkı sağlamaktır” diyerek gençlerin eğitim konusunda yapılacak projelerin öneminin altını çizdi

Program Başkanların ve hemşehrilerinin fikirlerinin alınması ile sonlandı.

  

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2016, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER