banner221

KIRCALI’DAN SAMSUN TURU

Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı Samsun’da sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Samsun’un cadde ve sokaklarında gezerek vatandaşlarla sohbet etti, işyerlerine ziyaretlerde bulundu.

KIRCALI’DAN SAMSUN TURU

AK parti Samsun milletvekili Kırcalı Samsun ziyaretlerinde Hak-iş Sendikası, Samsun İHH,  Dostder, Memur-Sen ve  Müsiadı ziyaret etti.  Kırcalı ziyaretlerine Samsunda ki iş yerleri devam etti. Samsun’un cadde ve sokaklarında vatandaşlarla sohbet etti. Kırcalı, Canik Altınmeşe tesislerini ziyaretinden sonra Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve il yöneticileri ile beraber oldu.  Kırcalı Bafra’da ise hasta ziyaretinde bulundu.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: Sürekli halkımızın ve teşkilatlarımızın içerisindeyiz. Halkımızla, teşkilat yöneticilerimizle ve belediye başkanlarımızla bir ve beraber oluyoruz. Fikir alış verişinde bulunuyoruz. Samsun’da sivil toplum kuruluşlarımızı ziyarete başladık. Bunu gittiğimiz her ilçemizde yapacağız. Sivil toplum kuruluşlarımızdan yeni anayasa konusunda görüşlerini alma imkânımız oluyor. Çok faydalı görüşmeler yapıyoruz. İnşallah yeni anayasa konusunda daha geniş ölçekli çalışmalar yapacağız. Samsunumuz kurtuluş savaşımızda ki öncülüğü gibi yeni Anayasa konusunda da bir öncülük yapacaktır. Anayasa, Türkiye'nin derin bir yarasıdır.  Yeni anayasa Türkiye’nin en stratejik ve en büyük meselesi olarak önünde durmaktadır.  Şartlar öne koyarak, bu konuyu kişiselleştirmeye çalışarak muhalefet partilerimiz yeni anayasanın önünü kesmemelidir. Çünkü Darbe hukukunu tamamen temizlemeliyiz. Ülkemizin ve insanlarımızın önünü açmalıyız. Muhalefet partilerinin de buna katkı yapacağına inanıyorum. En geniş mutabakatla yeni anayasanın yapılması için çalışıyoruz. Bu vesileyle Anayasa Uzlaşma Komisyonu'na bir kere daha başarılar diliyoruz. İnşallah Türkiye için verimli bir tartışma sürecinin önü açılır. 



Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2016, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER