İPEK FIRINLI OTO BOYA, SANAYİ ESNAFINI İFTARDA BİR ARAYA GETİRDİ.

İpek Fırınlı Oto Boya ve çalışanları Sanayi esnafını iftar programında bir araya getirdi.

İPEK FIRINLI OTO BOYA, SANAYİ ESNAFINI İFTARDA BİR ARAYA GETİRDİ.

İpek Fırınlı Oto Boya örnek bir davranışa imza atarak Sanayi esnafı ile Buhara Resteurantta bir araya gelerek iftar yaptı. İpek Oto Boya’nın düzenlediği iftar programına Bafra Sanayi esnafından yoğun bir katılım oldu.

İftar Programı Kuran-ı Kerim ziyafeti ile başladı. İftar öncesi sanayi esnaflarının bir araya geldiği programda Kuran-ı Kerim okundu. İftar yemeğinden sonra İpek Fırınlı Oto Boya sahibi Erkan İpek bir konuşma yaptı.  Konuşmasında Erkan İpek şunları söyledi.

Ramazan-ı Şerif huzur ve bereket dolu havasıyla iftar sofralarını pekiştirir ve çoğu zaman bir araya gelemediğimiz dostlarımızla da buluşturarak yaşanan tüm bu güzellikleri bünyesinde barındırır. Bu vesile ile tertip ettik bu iftar yemeğini. Birlikte olmak, beraber olmak bizim ve Türk Milleti için her zaman olduğu gibi bu zaman da da ihtiyacımız olan bir davranış. Çoğu zaman bir arada olamadığım arkadaşlarımızla birlikte olmaktan büyük onur duyduk. Bizi bu iftar yemeğinde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum; dedi.

İftar yemeğinden sonra Sanayi esnafına çay ikramı yapıldı.  Yapılan Dua ile iftar programı son buldu.

Oktay Bülbül 



Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER