Müftülük’ten Üç Hastaya Dijital Kumandalı Yatak

Bafra Müftülüğünden evde sağlık hizmeti gören yatağa bağımlı üç hastaya kumandalı özel dijital yatak hediye edildi.

Müftülük’ten Üç Hastaya Dijital Kumandalı Yatak

Müftülüğünden evde sağlık hizmeti gören yatağa bağımlı üç hastaya kumandalı özel dijital yatak hediye edildi.

Bafra Müftülüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğünün ortak çalışması sonucu bu ramazan da (ve her zaman) evde sağlık hizmeti gören 30 hasta tespit edilmiştir. Mahalle İmam Hatipleri ve Kur’an Kursu öğreticileri, sağlık personelleri ile birlikte hastaları ziyaret etmiş Kur’an-ı Kerim okuyup hastalara dua edilmiştir. Bu hastalardan bir kısmına yardım kartı, bir kısmına gıda kolisi verilirken durumu ağır, âmâ ve yatağa bağımlı olan üç kişiye kumandalı özel dijital yatak hediye edilmiştir.

Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek yaptığı açıklamada; “Öncelikle tüm hastalarımıza şifalar diliyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hastalar değişik aralıklarla ziyaret edilip maddi- manevi ihtiyaçları giderilecektir” ifadelerini kullandı.
Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın; "Yatalak kaydı olan çok sayıda hastamız bulunmakta, çoğu hastamıza hasta yatağı bulma imkanımız oldu. Bilindiği üzere tam yatalak olarak tabir ettiğimiz bu hastalarımız, katlanan yatak olmadığı zaman, vücutlarının hep aynı bölgesine ağırlık oluştuğu için yaralar oluşmakta ve temizlikleri yapılırken yakınları tarafından çok zorlanılmaktadır. İlçe Müftülüğümüz tarafından yapılan bu yardımlar, amacına uygun olarak seçilmiştir. Sağlık müdürlüğü olarak hassasiyetle yapılmış olan bu yardımlar için İlçe Müftülüğümüze çok teşekkür ediyorum. Hastalarımıza acil şifalar, hasta yakınlarına sabırlar diliyorum" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2016, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER