ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN EDİS'E MEKTUP

Vezirköprü Zeki Cevher İlköğretim Okulu 2 F sınıfı öğrencilerinden Ecrin Koç Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis’e bir mektup yazarak sınıf kütüphanesine okuma kitapları ve hikâye kitapları talep etti.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN EDİS'E MEKTUP
Mektubu alan Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis Zeki Cevher ilköğretim okulu 2 F sınıfı öğrencisi Ecrin Koç sınıf öğretmeni Semra gümüş ve sınıf arkadaşlarını başkanlık makamında misafir ederek isteklerini yerine getirdi. 

İSTEĞİNİ HEMEN YERİNE GETİRMEMİZ LAZIM  
Zeki Cevher İlköğretim Okulu 2 F sınıfı öğrencilerinden Ecrin Koç  kendisine yazdığı mektubu okuyarak istemiş oldukları kitapları kendilerine teslim eden Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis  , “Ben gelen tüm mektupları fiilen kendim okuyorum. Ecrin’in mektubunu okuyunca isteğini hemen yerine getirmemiz lazım dedim ve bugün burada bu isteğini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum "dedi.Ayrıca  Çocukların yönelttiği soruları cevaplayan Başkan Edis, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocukların en iyi şartlarda eğitim ve öğrenimlerini sürdürmeleri için gerekli her türlü desteği sağlamaya çalıştıklarını belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti  dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2016, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER