PTT 178. YIL KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR

Bafra PTT Müdürü Nurhan Önder, "Şirketimizin 178. Kuruluş Yıl dönümünü birlik ve beraberlik içresinde kutlamanın büyük onur ve gururunu yaşıyoruz"dedi.

PTT 178. YIL KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR

PTT 178 YAŞINDA!!!

Şirketimiz 1840 yılında başladığı hizmet serüvenine, çağın getirdiği tüm teknolojik yenilikleri uygulayarak, ülkemizin her noktasında süratli, güvenli, kaliteli ve ekonomik olarak gerçekleştirdiği 300 aşkın hizmet çeşitliliği ile devam etmektedir.

Yurt sathında tamamı otomasyona açık 5000’nin üzerinde iş yeri ve 3000 aşkın PTTMATİK (ATM) cihazı, 158 Mobil PTT, yaklaşık 42.000 çalışanı ile yapmış olduğu yıllık iş ve işlem cirolarına göre Ülkemizin en büyük tahsilat ve ödeme merkezi konumundadır.

Posta, Kargo, Lojistik, Bankacılık, Sigortacılık ve E Ticaret alanlarında; tüm ülkemizde yaygınlaşmış hizmet ağımız, 9000 binden fazla dağıtım aracımız,  iki asra yakın tecrübemiz, çağdaş teknolojiyi kullanan güçlü kadrolarımız ile ekonomik, hızlı,  güvenli, müşteri memnuniyetini en üst seviyede sağlayarak kaliteli hizmet üreten Ülkemizin en seçkin şirketi olmanın gururunu taşımaktayız.

Samsun PTT Başmüdürlüğüne bağlı Bafra PTT Merkez Müdürlüğü olarak, 5 PTT Şubesi, 5 PTTMatik, 2 PTT Acenteliği olmak üzere 8 Lokasyonda Bafra İlçemizde, tüm bu alanlardaki hizmetlerimizi gerçekleştirebilmek adına tüm personelimizle birlikte, ekip ruhu içerisinde büyük bir gayret ve özveri ile müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktan mutluluk duyarak  hizmetlerimize devam etmekteyiz.

Ülkemizin her noktasına umut ve mutluluk taşıyan tüm çalışanlarımızla birlikte PTT’ mizin 178. yılını kutluyor, Ülkemize,  Milletimize ve Bafra’mıza nice yıllar hizmet etmeyi temenni ediyoruz.

Saygılarımla.

                                                                                                              Nurhan ÖNDER

                                                                                                    Bafra PTT Merkez Müdür

                                                                                                                      

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER