BAŞKAN MUSTAFA ÖCAL’DAN BAYRAM KUTLAMASI

Herkesin barış ve huzur içerisinde yaşadığı adil bir dünyayı kurmanın mümkün olduğunu belirten Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal yayınladığı mesajında Şunları söyledi;

BAŞKAN MUSTAFA ÖCAL’DAN BAYRAM KUTLAMASI

Öcal, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, tam kapanma sürecinde akraba ve eş dost arasında bulunan mesafenin ramazan ayı boyunca gönül bağlarının kuvvetini hatırlattığını belirtti.

Geride bırakılan her günün, özlemlerini dindirecek günlere kendilerini biraz daha yaklaştırdığını dile getiren Mustafa Öcal, "İslam dünyası olarak işgalci İsrail'in, Kudüs ve Gazze'de masum insanları ve tüm kutsal değerlerimizi alçakça hedef alan saldırıları nedeniyle bu sene buruk bir bayram sabahına uyanacağız. Fakat her ne kadar hüzün ve sıkıntılara gark olmuş olsak da unutmayalım ki her bayram bir muştudur, yarınlara dair taze ve güçlü bir umuttur" şeklinde konuştu.

Her şeye rağmen bayram sevincini ve neşesini hissetmek gerektiğinin altını çizen Öcal, "Bütün kısıtlamaları aşan bayram sevincimizin sağlıklı, huzurlu ve güzel yarınların müjdecisi olmasını temenni ediyor, memleketimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı en kalbi muhabbetlerimle tebrik ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2021, 02:56

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER