MHP'den Alaçam'da ilk kadın aday adayı

MHP Samsun'da aday adaylığı açıklamaları devam ederken Alaçam Belediye başkanlığı için Eğitimci Ebru Nur Liman'da aday adaylığını açıkladı.

MHP'den Alaçam'da ilk kadın aday adayı

Liman, Samsun'da aday adaylığı başvurusu yapan ilk kadın oldu. 

Alaçam'ın sevilen isimlerinden eğitimci Ebru Nur Liman Alaçam Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'nden yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Alaçam A. Adayı Ebru Nur Liman; aday adaylığının ardından yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Yıllardır siyaset içerisinde çeşitli kademelerde yer aldım. Siyaset yaparken siyasetin insanlara hizmet etmek için bir araç olduğunu asla unutmadım. Bu düstur ile siyasette yer aldım ve siyasette geçirdiğim süreç içerisinde hep insanlarımıza faydamız olsun mantığı ile çalıştım. Şimdi ilçemiz olan Alaçam'a hizmet etmek için bir yola çıktık. Bu yolun ilk başlangıcı olan aday adaylığı başvurumuzu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'ne giderek yaptık. Amacımız, daha önce MHP'nin hizmetlerini almış ancak 5 yıldır bu hizmetlerden mahrum kalmış Alaçam'a yeniden MHP'li belediyecilik anlayışını taşıyan hizmetleri getirmektir. Hazırlamış olduğumuz projeler ile ilçemizi kalkındıracak özellikle tarihi ve kültürel değerlerini yaşatmak için çalışmalar yapacağız" 

KAPSAMHABER

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER