AK PARTİ TEŞKİLATINDAN KAYMAKAM VE İLÇE MÜFTÜSÜNE ZİYARET

AK Parti Bafra teşkilatı, Bafra ilçesinde görevlerine yeni başlayan Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve Bafra ilçe müftüsü İsmail Çiçek’e, ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.

AK PARTİ TEŞKİLATINDAN KAYMAKAM VE İLÇE MÜFTÜSÜNE ZİYARET

      Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ı makamında ziyaret eden AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve ekibi yeni kaymakama başarı dileklerini iletti.

Yurduseven,“Bafra’mız nüfusu ve coğrafyası itibariyle birçok ilimizden daha büyük bir potansiyele sahip. İktidar partisinin ilçe başkanı ve yönetimim olarak Bafra’mızın gelişmesi ve güzelleşmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Kaymakamımızla yaptığımız bu ilk tanışma ziyaretimizde de Bafra ile ilgili sorunlardan ve çözüm önerilerinden bahsettik. İleride inşallah daha detaylı toplantılarımız olacaktır. Görüşmemizde gördük ki sayın kaymakamımız da çalışmalarına başlamışlar. Biz de kendisine her türlü desteğe hazır olduğumuzu ifade ettik. Yeni kaymakamımızın Bafra’mıza hayırlı olmasını diliyor, şahsım, yönetimim ve partim adına çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

    AK Parti ekibi daha sonra Bafra İlçe Müftülüğüne geçerek görevine yeni başlayan Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Yurduseven ve ekibinin, başarı dileklerinin iletildiği ziyarette, Bafra için yapılacak faaliyetlerde destek sözü verildi.

    Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapılacak çalışmalarda koordinasyon ve planlamanın önemine dikkat çekti.    

     Karşılıklı dilek ve temennilerle ziyaretler sona erdi.

     NAMIK AZGIN  

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2014, 18:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER