BAFRALI GAZETECİLER KAYMAKAM ARSLAN’I ZİYARET ETTİ

Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı Bilal Mürtezaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Vali Yardımcılığından Bafra Kaymakamlığına atanan Halis Arslan’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.

BAFRALI GAZETECİLER KAYMAKAM ARSLAN’I ZİYARET ETTİ

      Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti belirten Bafra Kaymakamı Halis Arslan, "2009 yılından bu yana Adana Vali Yardımcılığı görevinde bulundum. Adana’da gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için büyük çaba sarf ettik. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum” dedi.

      Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı Bilal Mürtezaoğlu da gösterdiği yakın ilgi ve konukseverlikten dolayı Bafra Kaymakamı Halis Arslan’a teşekkür etti.

       Ziyaretin ardından Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı Bilal Mürtezaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyarete; Vural Yeşilyurt, Nihat Kale, Namık Azgın, Hasan Davran ve Kızılırmak Gazetesi sahibi Ferdi Ünlü eşlik etti.

       Karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde, Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı ve Altınova Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Mürtezaoğlu, ziyaret sonrası mikrofonlarımıza şöyle bir değerlendirmede bulundu:

   " Bizim gazeteciler olarak edindiğimiz intiba, Kaymakam beyin Bafra’mız için çok yararlı işlere imza atacağı yönünde, kendisi tarımla ilgili konulara hem çok aşina, hem de çok meraklı, bu özellik Bafra’da görev yayan kaymakamların başarılı olabilmesi için olmazsa olmaz bir vasıf. İşte bu özellik yeni kaymakamımızda mevcut, bu Bafra için önemli bir şans. Öyle zannediyor uz ki; Bafra, Bekir Dınkırcı ile yakaladığı tarım hamlesini, yeni kaymakamımız Halis Arslan ile devam ettirecek.”

      NAMIK AZGIN 

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2014, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER