Aksu, Giresun Belediye Başkanlığı'na yeniden aday olacak

GİRESUN (AA) - Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nde belediye başkanlığı için tekrar aday olacağını söyledi.Kerim Aksu, Fındık pazarı mevkisindeki halk buluşması programında...

Aksu, Giresun Belediye Başkanlığı'na yeniden aday olacak

GİRESUN (AA) - Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nde belediye başkanlığı için tekrar aday olacağını söyledi.

Kerim Aksu, Fındık pazarı mevkisindeki halk buluşması programında yaptığı konuşmada, görev süresi boyunca belediye olarak yapılan hizmetleri anlattı.

Kendisinin de sokakta vatandaşın içinde biri olduğunu ifade eden Aksu, "Düğünde, sokakta, cenazede devamlı bir araya geldiğimiz insanlarsınız. Biz bu yola 9 buçuk yılımızı verdik, ben sizden 5 yıllık daha güç almaya geldim, enerji almaya geldim, 5 yıl daha destek olmaya geldim." dedi.

Aksu, yapmak istediği projeler olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

- Gedikkaya ilk sırada

"Avrupa Birliği destekli projelerle ilgili 30 milyon euroluk arıtma tesisi projemiz var. Son aşamalarına geldi. Giresun'u da artık denize kanalizasyon dökülen şehir olmaktan çıkarıp daha sağlıklı şehir haline getirmek için o projemi tamamlamak istiyorum. Gedikkaya projesini tamamlamak istiyorum. Tamamlayamadığım, eksik kaldığım projelerim var, onları yapmak istiyorum. Onları daha detaylı anlatacağız, biz bugün buraya 9 buçuk yılın hesabını vermeye geldik."

"Biz Giresun Belediye Başkanlığına adayız, biz Giresun'u yönetmeye adayız, ona talibiz." diyen Aksu, "Bana kimse 9 buçuk yıl içinde 'ben şu partidenim, benim hizmetim yapılmadı' diyemez. Ya yasal değildir. Yasal olan herkesin işini çözmeye çalıştık, herkesi dinlemeye çalıştık, herkese yardımcı olmaya çalıştık. Belediye halka eziyet olma yeri değildir. Belediye halka hizmet yeridir." diye konuştu.

Aksu son olarak, kendisinin derdinin gelecek seçim değil, gelecek nesil olduğunu da sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER