Ordu Şehir Hastanesi'nin kaba inşaatı yüzde 28 tamamlandı

Ordu Şehir Hastanesi'nin kaba inşaatı yüzde 28 tamamlandı

ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, yapımı devam eden 900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi'nin kaba inşaatının yüzde 28'lik bölümünün tamamlandığını söyledi.

Güler, Altınordu ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde devam eden Ordu Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Burada yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Güler, gazetecilere, projenin tamamlanması için Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak desteklerinin devam ettiğini belirtti.

Ordu'ya sağlık alanında sınıf atlatacak 900 yataklı Şehir Hastanesi inşaatındaki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini aktaran Güler, Ordu Üniversitesi yerleşkesi içerisinde hizmet verecek hastanede, ekiplerin hummalı çalışmasıyla kaba inşaatın yüzde 28'lik bölümünün tamamlandığını ifade etti.

Güler, "Burası Türkiye'de devam eden şehir hastaneleri içerisinde en hızlı giden inşaatlardan biri. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak desteklerimizi hiçbir zaman esirgemiyoruz. Sürecin başında açtığımız yollar ile bu sayıyı artırarak hastaneye ulaşımı kolaylaştırıyoruz." dedi.

Bölgeden geçen enerji hatlarıyla ilgili de çalışmaların devam ettiğini aktaran Güler, "TEİAŞ ile hem yüksek gerilim hatları hem de YEDAŞ ile ilgili çalışmaların koordinesini sağlıyoruz. Aynı zamanda DSİ tarafından alan içerisinde bulunan derenin ıslah edilmesi sürecini yönetiyoruz." diye konuştu.

Başkan Güler, bölgede altyapı çalışmalarına da öncelik verdiklerini sözlerine ekledi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER