banner223

ATAKUM' DA ÖĞRENCİLERİN ÖRNEK KUTLAMASI !

Samsun Atakum Türkiş' te, Medikal Park Hastanesi' nin karşısısındaki parkta, ilginç ve bir o kadar da anlamlı ve örnek bir doğum günü kutlaması gerçekleştirildi.

Atakum Mimar Sinan Ortaokulu, 6- E Sınıfı'ndan Yiğit Çoban, Özgür Çoban, Eray Öztürk, Enes Gülçiçek adlı öğrenciler; aynı sınıftan arkadaşları Haktan Meydan' a, sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleştirdiler.

4 arkadaş, sınıf arkadaşalrı Haktan Meydan için harçlıkları ile pasta görünümlü bir dondurma alıp, parkta keserek, Haktan' ın doğum gününü kutladılar. Haktan 12 yaşına girmiş oldu.

Alkışlar ve şarkılarla kesilen dondurmayı; afiyetle yiyen öğrenciler arkadaşlık adına, bu şekilde güzel bir dayanışma ve birliktelik örneği vermiş oldular.

Öğrencilerden; Haktan Meydan Eczacı veya Veteriner, Enes GülçiçekMimar, Eray Öztürk Uçak Mühendisi, Özgür Çoban Doktor ve YiğitÇoban isebir Futbolcu olmak istediklerini söylediler.

5 arkadaşdondurmanın erimesini beklerken; bu arada " çocuk heryaşta çocuktur " sözünde de olduğu gibi, parktaki oyun alanlarında eğlendiler.

Haktan' a nice mutlu yıllar dilerken, öğrenci arkadaşalrının da bu duyarlı birlikteliğini kutlarız.

Haber : Oktay ZERRİN- Samsu

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2019, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER