CHP KADIN KOLLARI CANİK'TE

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Elif Çakır ve yönetim kurulu üyeleri canik ilçesinde seçim çalışması yaptılar.

CHP KADIN KOLLARI CANİK'TE

Canik’te vatandaşlarla bir araya gelen Elif Çakır, “Partimiz seçime hazır. Görüyorum ki halkımız da hazır. Vatandaş artık tamam diyor. Ekonomideki kötü gidişata tamam. İşsizliğe tamam. Yolsuzluğa tamam. En önemlisi de huzur. Huzursuzluğa tamam. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce’nin en büyük projem dediği şey, huzur. Huzur, iç barışın da teminatı. Ekonomi kötü. Bunu sadece biz söylemiyoruz. Ekonomideki kötü gidişat, sadece siyaseten değil, ahlaken de söylenmesi, dile getirilmesi ve çözüm bulunması gereken bir noktaya gelmiştir. Bunun tek sorumlusu, 16 yıldır memleketi idare eden AK Parti hükümetidir. Sorunu çözmek için önce bu beceriksiz hükümetten kurtulmamız gerekiyor.” dedi.

Canik ilçesinin de ihmal edildiğini söyleyen Elif Çakır, “Canik, kozmopolit bir ilçemiz. Burada da işsizlik almış başını yürümüş. Diplomalı işsizlerle sıkça karşılaşıyoruz. Yazık günah. Bir hal çaresi söyleyen var mı? Yok. Kendileri, yazlık Saray yapma derdinde. Millet ev geçindiremiyor. Bu sıkıntılardan topyekün kurtulmanın yolu, acil bir iktidar değişikliğidir. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce, ‘Aynı dönemde vekil olduk. Ben neden gariban kaldım da sen zengin oldun?’ diye sordu, hala cevap yok. Bunların hesabını mutlaka verecekler. Türkiye’nin normalleşmesi için, itibar kazanması için bu şart. Yeniden bir hukuk devleti olmak zorundayız. Yargıya güven kalmadı ise bunun sorumlusu belli. Bugün Canik’te yurttaşlarımızla bir aradaydık. Canik, tamam diyor. Canik, işsizliğe tamam diyor. Yolsuzluğa tamam diyor. 24 Haziran’da büyük değişim kaçınılmaz. Emekten yana olanlar kazanacak.” diye konuştu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER