CHP’de İyilik Hareketi!

Cumhuriyet Halk Partisi merhum milletvekili İhsan Kalkavan’ın diş hekimi kızı Melis Kalkavan Erdoğan’ın da aralarında bulunduğu genç CHP’liler, Eylül ayında başlattıkları iyilik hareketini genişleterek tüm ilçelerde uygulamaya devam ediyorlar.

CHP’de İyilik Hareketi!


 

Önceki haftalarda Kavak, Havza, Vezirköprü, Yakakent, Terme, Ladik ve diğer ilçelerde çocuklar için kışlık bot dağıtan ekip bugün Ayvacık ve Terme ilçelerini ziyarette bulunarak iyilik hareketini genişletirler.

Konu hakkında ulaştığımız Melis Kalkavan Erdoğan; ‘2020 yılının felaketlerle geçtiğinin farkındayız. Genç, yaşlı, kadın, çocuk, yetişkin, kim olursa olsun halkın geneli ve büyük bir kısmı gerçekten zor günler geçirdi ve bu süreç devam ediyor. Sürecin daha da ağır seyretmeye başladığı Eylül ayında partilimiz Serhat Türk’ün gündeme getirdiği ‘çocuklara dokunalım’ fikrini başlattık.

 İçerisinde Samsun Samsun Büyükşehir Belediye Meclis üyemiz Emre Taha Özyar, İlkadım eski yönetim kurulu üyemiz Nihat Eroğlu, Ordu Akkuş eski belediye başkanımız Ergüder Efil’in Samsun’da ikamet eden oğlu Erdinç Efil’in ve hem CHP Antalya’da hem Samsun CHP’de il yöneticiliği yapmış Tekin Bölükbaş gibi kıymetli isimlerin olduğu yapılanmayı daha da büyüttük.

Eylül ayından bugüne kadar yaklaşık 20 bin lira değerinde bir maliyet ile bin’e yakın yavrumuza ulaştık. Bunu yaparken değerli ilçe başkanlarımızdan destek istedik. Sağ olsunlar desteklerini esirgemediler. Bizlere bu yolda yoldaş oldular, vesile oldular ve iyilik hareketini bugünlere kadar getirdik.’ dedi.

Projenin fikir babası olan CHP bir önceki il yönetim kurulu üyesi adayı Serhat Türk ise, ‘Bu anlamlı projede gördüğünüzden çok görmediğiniz bir çok değerli CHP’li yurttaşlarımız var. En başta ilçe başkanlarımız var. Onlar ilçelerinde bizim için en emin kişiler ve bu emanetleri onların sayesinde çocuklarımıza ulaştırıyoruz. Şunu demek istiyorum; bu bireysel veya bir ekip hareketinden çok partimizin genel merkezinden başlayarak en yeni üyesinin de içinde bulunduğu bir harekettir.

Kalben şunu söylemek isterim, bir ve beraber olduğumuzda, omuz omuza verdiğimizde aşılamayacak hiç bir zorluk yok. Ladik’te Özgür Ay’a, Yakakent’e Hayri Kara’ya, Kavak’ta Şakir Altun’a, Terme’de İbrahim Yavuz’a, Vezirköprü’de Onur Bayburtlu’ya, Ayvacık’ta Halil İbrahim Bilal’e, Havza’da Halil Alkan ve devamında ulaşacağımız tüm ilçe başkanları ve yönetimlerine teşekkür ediyorum. Herkes aslında hiç kimsedir. Bir olmamız şarttır.

Ortada bir örgüt varsa ve kalpler aynı şey için attığında olmayacak şey yok. Bunu gördük. İlçe başkanlarımız ve yönetimlerine, emeği, alın teri olan her bir partilimize teşekkür ediyorum. Zor günlerde bu kadim milletin yanında olmak ve bu milleti Akp’nin baskıcı ve ötekileştiren yönetiminden kurtarmak bu canlar bu bedenlerde olduğu müddetçe boynumuzun borcudur.’diye konuştu. Serhat Türk dayanışmanın devam edeceğinin de altını çizdi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER