banner221

CHP’li Türkel “Vatandaş İsyan Ediyor”

CHP Samsun il başkanı Fatih TÜRKEL SASKİ nin Suya yaptığı Zamları eleştirerek.

CHP’li Türkel “Vatandaş İsyan Ediyor”


Yeter artık Milleti ve Esnafı suya muhtaç ettiniz dedi..

SASKİ’ nin Son yaptığı su zammı ile Samsun Türkiye’ nin En pahalı suyunu tüketme rekorunu tekrar egale etti dedi . Pandemi süreci boyunca tüm belediyeler can siper hane mücadele ederken vatandaşının esnafının yaralarını sarmak için çırpınır iken Samsun büyük şehir belediyesi muhlis tüccar anlayışından hala vazgeçmiyor. Aylardır CHP örgütü olarak haykırıyoruz vatandaş isyan ediyor en doğal yaşam hakkı üzerinden ticaret yapılmaz diye lakin Sayın başkan bu isyanı bilerek duymazdan gelmeye devam ediyor.

Son yapılan zamlar ile konut kullanımı için suyun metre küp fiyatı 4.35 tl İş yerleri için metreküp fiyatı 8.61 tl olmuştur.

Arıca Göreve geldiğinde Samsun merkezindeki parkomatları kaldıracağı sözünü veren Sayın Mustafa Demir Çiflik caddesi esnasıfını doğrudan ilgilendiren parkomatlara %100 oranında zam yapmıştır.

Sayın Demir ; ESNAF KAN AĞLIYOR Siftahsız kepenk kapatan esnafın evine ekmek götüremeyen babaların, su faturası ödeyemediği için suları kesilen vatandaşı sesini ne zaman duyacaksınız.  

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER