EN BÜYÜK PROJEMİZ HİZMET ODAKLI BELEDİYECİLİK

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, seçim çalışmalarına Vezirköprü'de devam etti.

EN BÜYÜK PROJEMİZ HİZMET ODAKLI BELEDİYECİLİK

Demir ilk olarak teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Buradaki programa AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti İl Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya, AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, kadın ve gençlik kolları başkanları ile teşkilat mensupları  katıldı. Demir, daha sonra esnaf ve vatandaşlarla buluşurken Vezirköprü Muhtarlar Derneği, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Samsun Vezirköprü İlçesi’nde seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Demir, ilçe esnafını ziyaret ederek muhtarlar ile buluştu.

Yaptığı konuşmada “Gerek Milletvekilliği gerekse Bakanlık yaptığı dönemlerde aşina olduğu bir ilçe olarak Vezirköprü’nün nadide bir doğal güzelliği olduğunu” anlatan Mustafa Demir “Vezirköprü’nün tarihi olarak derin bir kültürü barındırmasının yanında, Şahinkaya Kanyonu ve oksijen deposu Kunduz yaylası ile bir cazibe merkezi olarak bilindiğine” dikkati çekti.

“Kültür, doğa ve tarihin iç içe olduğu huzurlu şehir hüviyetinde olan Vezirköprü’nün doğal halini koruyarak geleceğe taşınması gerektiğini” vurgulayan Demir, “artık insanların karmaşadan uzak sakin alanlar aradığını ve ilçemizin bu açıdan biçilmiş kaftan olduğunu” dile getirdi.

Emaneti devraldıklarında uluslararası fonları da kullanarak bölgeye kültürel ve turizm alanında konaklama tesisleri kazandıracaklarını “tabiatla uyumlu bir şehir yapısını” öncelediklerini belirtti.

Muhtarlar ile yaptığı programda konuşan Demir, “İnsanın huzurunu önceleyen şehre en iyi örnek Vezirköprü’dür. Tarihimizin bir dönemine damgasını vuran birçok devlet adamına beşiklik etmiştir. Bu açıdan insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışından ilham alarak diyoruz ki ‘ilkemiz insanı yaşat ki şehir yaşasın.” diye konuştu.

İLÇELERİMİZDEN GELEN VATANDAŞLARIN ŞEHİR MERKEZİNE  ULAŞIM PROBLEMLERİ ÇÖZÜLECEK

İlçelerin Samsun ile bağlantısı sorusuna ise, “yalnızca Vezirköprü değil tüm ilçelerimizden gelen vatandaşlar kent merkezine aracısız ulaşabilecekler, bunun için ulaşım planını yeniden ele alacağız. Bu konuda insanlarımızı sıkıntısına duyarsız kalmayacağız.” diye cevapladı.

YENİ DÖNEMDE PAROLAMIZ ‘VATANDAŞA HİZMET’

Yeni dönemi “vatandaşın ayağına giden belediye anlayışı” olarak tanımlayan Demir, “tüm kadrolarımız vatandaşa hizmet parolası ile işlerini en verimli şekilde yapacaklar. Biz de bunun takipçisi olacağız.” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER