“Geleceğimize Garanti Samsun İçin Hayati”

Samsun İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin Samsun İçin Hazırladığı Projelerini Tanıttı

Samsun İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin, Şehit Ömer Halisdemir salonunda düzenlediği toplantı ile Samsun için hayata geçireceği projelerin ve istihdamların tanıtımını yaptı.

Samsun İyi Parti Büyükşehir Belediye başkan adayı Hayati Tekin, “Geleceğimize Garanti Samsun İçin Hayati”sloganıyla Samsun için düşündüğü projelerin ve istihdamların tanıtımını yaptı.

Şehit Ömer Halisdemir salonunda gerçekleştirilen proje tanıtımına CHP ve İyi Parti’nin milletvekilleri, belediye başkan adayları, il ve ilçe başkanları, AKP ve MHP’nin eski meclis üyeleri ve yöneticileri, demokratik kitle örgütleri, dernekler yönetim kurulu üyeleri, işadamları ve vatandaşların katılımıyla yoğun bir ilgi gördü. Hayati Tekin proje tanıtımı içerisinde gösterime sunduğu 20 projesi ile özellikle iş ve istihdam konusunda Samsun’a büyük bir katkı sağlayacağının altını çizdi. Bahsettiği projelerden en çok dikkat çekenleri ise; yenilenen ticaret alanı ile 72.000 kişiye sağlanacak olan istihdam projesi, ihtiyaç sahipleri için belediyenin bünyesinde açılacak aşevi, engelli rehabilitasyon merkezi, 1000 kişilik OMÜ öğrenci yurdu ve misafirhanesi ve tarihi evler sokağı

Hayati Tekin proje tanıtımı sırasında sık sık soru alarak, vatandaşların merak ettiği konulara da yanıt verdi. Projelerinin konumlarını, kaynaklarını ve Samsun için sağlayacağı kazançları detaylandırarak adım adım açıkladı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER