banner223

'HER ALANDA MAKSİMUM KALKINMA!..'

Mustafa Demir, 4 ilçede SKM açılışına katıldı, önemli açıklamalarda bulundu.

'HER ALANDA MAKSİMUM KALKINMA!..'


Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 19 Mayıs, Alaçam, Yakakent ve Bafra'da yaptığı konuşmalarda, "31 Mart'tan sonra Samsun, her alanda maksimum kalkınma ile tanışacak" dedi

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, seçim çalışmaları kapsamında 4 ilçede proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Mustafa Demir, 19 Mayıs, Alaçam, Yakakent ve Bafra'da gerçekleştirdiği tanıtım toplantısında yaptığı konuşmalarda, "31 Mart'tan sonra her alanda maksimum kalkınma projeleri ile Samsun'a altın bir dönemi yaşatacağız" dedi.

CUMHUR İTTİFAKI BAŞARMAK ZORUNDA

Konuşmalarına, Cumhur İttifakı'nın öneminin altını çizerek başlayan Mustafa Demir, "Cumhur İttifakı, bu güzel ülkenin geleceği için var. Etrafımız düşmanlarla sarılı iken karşımıza çıkan Millet İttifakı'nın yıkmaktan, karalamaktan başka işi gücü yok, görüyorsunuz. Cumhur İttifakı sadece bu nedenle bile başarılı olmak zorunda. İttifakımız, 31 Mart'ta cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden sonraki ilk yerel seçimde istikbalimizi, devletimizi çok daha yüceltecek" ifadelerini kullandı.

SAMSUNLULAR İŞİ BİLENE VERECEK

Yerel seçimlerin ardından Samsun'da yepyeni bir dönemin başlayacağını söyleyen Mustafa Demir, " Aylardır çıktığımız bu yol, halkımıza, Samsunlulara hizmet yoludur. 3 dönem milletvekili olarak sizlere, Bakan olarak ülkeme hizmet ettim. Şimdi yeniden yola koyuldum. Her yerde şunu diyorum: İşi iş yapmaz işi adam yapar. Ben işimi biliyorum. Bildiğimi de projelerimizle tüm kamuoyuna açıkladı" dedi.

SANAYİCİYE YENİ YATIRIM ALANLARI

Samsun'u, kent merkezindeki ticaretiyle, yeni organize sanayi bölgeleriyle(OSB) ve yeni yatırımlarla ekonomik yönden kalkındıracaklarını ifade eden Demir, "Samsun kalkınınca bölge kalkınacak. Bölge kalkınınca ülkemiz kalkınacak. Samsun, Karadeniz'in başkentidir. İlk etapta 3 bin 500 dönüm OSB'yi kazandırmak. Hemen arkasından 4 bin dönümlük bir alanı daha sanayicinin hizmetine açacağız. Bunu da bitirince bu kez 5 bin dönümlük bir araziyi daha sanayicinin, yatırımcının emrine sunacağız. Böylece istihdam, sanayileşme ve üretim anlamında çok ciddi bir hareketlenmeyi, bir patlamayı, bir şahlanışı gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanımız tarafından sözünü aldığımız, talimatı verilen 16 milyar liralık bir yatırım planlaması var. Boşuna 'Samsun'a altın çağ yaşatacağız' demiyoruz" diye konuştu.

'HAKKANİYET, ADALET, DÜRÜSTLÜK' SÖZÜ

"Samsun'u bir heyecan sardı, bunu gözlerinizde görebiliyorum" diyen Mustafa Demir, "31 Mart sonrası bana Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı onurunu verirseniz, sizlerin hakkına, hukukuna sahip çıkacağıma, hakkaniyetten, adaletten asla ayrılmayacağıma, samimi ve dürüst olacağıma söz veriyorum. Sabah namazının ardından işe koyulacağım. 5 yıl gece demeden gündüz demeden sizler için, bu güzel memleket için, Samsunumuz için çalışacağım. Projelerimizi açıkladık, nasıl bir Samsun planladığımızı herkes gördü" dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER